Haberler

90'lı Gençler, Milletvekili Okur'la Buluştu

Güncelleme:

Ak Parti Dilovası Gençlik Kolları Seçim Hazırlık Merkezi kapsamında gençlerle buluşmaya devam ediliyor.

Proje kapsamında Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, 2014 yerel seçimlerinde ilk defa oy kullanacak olan gençlerle bir araya geldi.

Sadece seçim zamanlarında hatırlanan ve sonrasında unutulan gençlik kollarının, Ak Parti iktidarında, siyasetin merkezinde yerini aldığını ve hak ettiği itibarı kazanmaya başladığını belirten Ak Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık; "Geçmiş dönemlerde Gençlik Kollarını siyasi figüran olarak gören siyasi partilerin yok olmaya yüz tuttuğunu görmekteyiz. Hiçbir siyasi oluşumun bugüne denk gündeme getirmeye cesaret edemediği seçilme yaşının 18'e indirilmesi konusunda partimizin göstermiş olduğu tavır gençlere verdiğimiz önemi açıkça ortaya koymaktadır." Dedi.

Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatı olarak Dilovası'nda daha güzel nasıl yaşanılır mücadelesini verip ve vermeye de devam ettiklerini söyleyen Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım; "2009 yılı ile 2013 yılları arasında yaklaşık 200 milyon (trilyon) yatırım yaptık. Dilovası'nda birçok sorunlar var ama öncelikli olarak altyapı sorunları, Ak Parti yönetimi iktidara geldiğinde sorunları hemen hemen çözdük. Suda kayıp kaçak oranı % 75'deyken %15'lere kadar düşürerek Avrupa standartlarının altına indirdik. Dilovası ilçesinin bir diğer sorunlarından olan Sağlık sorunları ile ilgi Dilovası'nda birçok reform gerçekleştirdik. Örneğin Halkımızın yararlanabileceği 50 yataklı hastane kazandırdık. Dilovası'nda her hafta ölümcül kazaların yaşandığı DYO sapağında yaptığımız kavşak ile bu sorunu çözdük, ayrıca doğu kavşağında da kamulaştırma işlemleri başladı. Dilovası halkına tavşancıl sahil parkını kazandırarak halkımızı deniz ile buluşturduk. Ak Parti Yönetimi olarak göreve gelmeden önce Dilovası'na 11 okul yapılmıştı 2009 – 2013 yılları arasında ilçemizde 11 yeni okul kazandırarak eğitim sorununu bir nebze çözmüş olduk." Dedi.

Ak Parti Teşkilatı, halka hizmet, halkın hak ettiği değeri almalarını ve gelişen bir Türkiye'yi amaç edinen yapıya sahip olduğunu dile getiren Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur; "Bizler bu yapı altında ülkemizin refahı için çalışmaktayız. Ak Parti iktidarının yapmış olduğu hizmetleri kıyasladığımızda cumhuriyet tarihinde aldığı hizmet kadar Ak Parti iktidarında hizmet alınmıştır. Örneğin Türkiye'de cumhuriyeti tarihinde yapılan yolun fazlası ak parti iktidarlığında yapıldı. Sağlıkta cumhuriyet tarihinde yapılan icraatların fazlasını Ak Parti iktidarında yaparak birçok hizmete imza attık."

Konuşmalarına devam eden Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur; " Dilovası'na birçok hizmet yaptık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ile Dilovası'na hizmet getirmeye devam edeceğiz. Dilovası'nda Türkü ile Kürdü ile Çerkezi ile Alevisiyle nasıl birlikte yaşanıldığını ve kardeşlik bağlarının nasıl güçlü olduğunu görmek isteyenler özellikle Muhalefete sesleniyorum gelsinler görsünler. Dilovası'nda bu kardeşlik bağlarının güçlü olamasın da vesile olan her bireye ayrı ayrı teşekkür ediyorum." Dedi.

Programın sonraki bölümlerinde söz hakkı alan gençler Mehmet Ali OKUR'a sorular yönelterek ülke gündeminde ve Dilovası hakkında merak edilen konuları konuştu. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali OKUR gençlerin yönelttiği soruları samimiyetle cevapladı.

Programa olan rehabet ve katılım sayısının yüksekliği Dilovası Ak Parti İlçe Gençlik Kollarının başarısını bir kez daha gösterdi. SHM kapsamında yapılan programlara verdiği önemi gün yüzüne getiren Şık ve ekibi Karşılarına çıkarılan hiçbir engeli umursamadan birlik, beraberlik içerisinde güçlerine güç katarak çalışmalarına devam ediyor. Milletvekillerini halk ile buluşturan Gençlik Kolları başkanı Suat ŞIK ise Dilovası halkının takdirini bir kez daha kazandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Ali Okur İlhan Yıldırım Ak Parti Dilovası Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title