Haberler

Demirel'in Doktoru: Huzurlu ve Mutlu Ayrıldı Aramızdan

Güncelleme:

Süleyman Demirel'in doktoru Aylin Cesur gözyaşları içinde "Son ana kadar bilinci açık olan Sayın Demirel vakur, mutlu ve huzurlu bir şekilde hayata veda etti." dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in doktoru Aylin Cesur, "Son dakikaya kadar bilinci açık olan Sayın Demirel vakur, mutlu ve huzurlu bir şekilde hayata veda etti." dedi.

"HUZURLU VE MUTLU GİTTİ"

Cesur, düzenlenen basın toplantısında, Demirel'in diyabet, kronik böbrek yetmezliği ve bunlara bağlı rahatsızlıkları bulunduğunu söyledi.

Demirel'in son dakikaya kadar bilincinin açık olduğunu anlatan Cesur, "Ömrünü demokrasi ve kalkınma hedefine adamış, Türkiye sevdalısı ve Türkiye davasının kahramanı, büyük lider, bugünkü Türkiye'nin mimarisinde çok büyük pay sahibi, yürüdüğümüz yolda, içtiğimiz suda, kullandığımız elektrikte, okuduğumuz okulda, şu hastanede, barajlarda, okullarda, her yerde unutulmayacak izler bırakan Sayın Cumhurbaşkanımızı saat 02.05'te maalesef Hakkın rahmetine uğurladık." diye konuştu.

İlgili Haberler

"SON YEMEĞİ BERABER YEDİK"

Akşam yemeğini Demirel ile yediklerini belirten Cesur, "Son dakikaya kadar bilinci açık olan Sayın Demirel vakur, mutlu ve huzurlu bir şekilde hayata veda etti." ifadesini kullandı.

ENFEKSİYON KOCA ÇINARI YIKTI

Güven Hastanesi Etik Kurulu Başkanı Tevfik Ali Küçükbaş da Demirel'in 13 Mayıs'ta akut solunum enfeksiyonu sebebiyle hastaneye geldiğini ve o tarihten bu yana tedavi gördüğünü kaydetti.

Küçükbaş, Demirel'in durumunda zaman zaman iyileşmeler görülmesine rağmen "enfeksiyonun verdiği zorlu etkiler sonucunda" vefat ettiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Demirel Aylin Cesur Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (85)

SEFEROĞLU SITKI:

Hepimiz bir gün yokluğa karışacağız. Kurtuluş yok.

24
12
yanıtYanıtla
Veli canMobil-IOS:

Bence olmeseydi surunseydi Daha iyiydi

10
22
yanıtYanıtla
vatoz:

yuh ayyıııııııııı

yanıt5
yanıt0
dadasmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Erbakana 28 subatta neler yaptilar goz.yumdu.bas ortusu neler soyledi simdi ahirette ver hesabini omrun boyunca bizleri kandirdin durdun bak sonunda ne olursan ol oluyorsun babaaaaaa cehenemde nazmiye hanim bekliyor seni ugurlar olsun sana

10
19
yanıtYanıtla
ümit öztürk Mobil-ANDROID:

Baş örtüsü zulmünde millete çok çektirdi...Şimdi hesaplaşma zamanı...

15
13
yanıtYanıtla
imam hatipli:

arkasından ağlayanı varmış , milyonlar küfrediyor

13
14
yanıtYanıtla
BtpmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah gani gani rahmet eylesin en azından onun Döneminde orta Doğuda kan Gözyaşı yoktu memleketimizde Suriyeli ve Iraklı yoktu sınırlarımız güvendeydi en azından Türkiye cumhuriyetini satmadı

19
7
yanıtYanıtla
haydar:

sıra sıra gidiyolar darısı tayyibin başına :):)

10
15
yanıtYanıtla
kerim:

Sen de öleçeksin

yanıt1
yanıt2
gakkoş:

haydar tam bir MALSIN . hemde 1. KALİTE

yanıt3
yanıt2
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title