Haberler

80 şehirden bisikletçi Mersin Yenişehir'de buluştu

Güncelleme:

Mersin Bisiklet Derneği'nin bu yıl 8.'sini düzenlediği Uluslararası Mersin Bisiklet Festivaline katılan bisikletçiler Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'e, festivale verdiği destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Mersin Bisiklet Derneği üyeleri ve çeşitli illerden gelerek festivale katılan bisikletçiler Yenişehir Belediyesi ana hizmet binası önünde Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile bir araya geldi.

Bisikletin yaşamın her alanında daha fazla yer alması gerektiğini belirten ve bu yönde çalışmalar yaptıklarını anlatan Başkan Özyiğit, 3-4-5 Eylül tarihleri arasında İnsu Piknik Alanı'nda düzenlenen Yeni 'Bi' Kamp etkinliğinde sporcuların da yer alacağını söyledi.

Başkan Özyiğit,"Birkaç ay içerisinde Piri Reis Parkını bisiklet kullanımı için düzenliyoruz. Burası bisiklet eğitim alanı olacaktır. Hepinizin bu projeye desteğini bekliyoruz. Düzenlediğiniz kampta siz sporcularımız, doğa sporcuları, çevre gönüllüleri dostlarımızla buluşacağız. Vatandaşlarımız da orada olacak. Orada birçok etkinlik olacak bu etkinliklerde siz de gelen çocuklarımıza bisiklet sporunu sevdirmek gibi önemli bir misyonu üstleneceksiniz. İyi ki geldiniz, hayat insanla seviliyor, insanın olduğu yerde güzel oluyor. Sizler geldiğinizde orası daha güzel olacak. Hem bir ilk olması hem de hedefe doğru yürümesi nedeniyle kıymetli bizim için. Verdiğiniz katkılar için teşekkür ediyorum" dedi.

"Bisikleti çocuklara sevdireceğiz"

Mersin Bisiklet Derneği Başkanı Süleyman Uygun da 8. Uluslararası Mersin Bisiklet Festivali'nin Yenişehir Belediyesi işbirliği ile yapıldığını ifade ederek, "Belediyelerimiz arasında bisiklet konusunda en çok iş birliği içerisinde olduğumuz belediyemizdir. 80 farklı şehirden gelen bisikletçiler var. Formalarımızda Yenişehir Belediyesi ve Mersin Bisiklet Derneği logoları mevcut. Bu yıl çocukların bisiklete özen göstermesi için Yenişehir Belediyemiz ile formalar yaptık. Çocukların ilgisini çekecek. Sizler Türkiye'nin dört bir yanında bu formalarla gezerken bisiklete özenecekler. Yine Yenişehir Belediyesi işbirliği ile yapmış olduğumuz 10 Kasım Ata'ya saygı projemizle 3 görme engelli ve iki kadın pilotla 450-500 kilometre pedallayarak Ankara'ya ulaştık. Bu projemizi ilerleterek Yenişehir Belediye Başkanımızla istişare yaparak her Perşembe günü görme engellilerle Mersin'i dolaşacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdullah Özyiğit Yenişehir Mersin Haberler

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah filmi oyuncuları kim? Eyvah Eyvah filmi konusu ve Eyvah Eyvah özeti! #128250 ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kripto yasası Meclis'ten geçti mi? Kripto varlıklara ilişkin düzenleme ne oldu? Serdar Sertçelik kimdir, Serdar Sertçelik yakalandı mı? #129300 31 Mayıs okullar tatil mi? 31 Mayıs Cuma günü okul var mı, resmi tatil mi? Yarın okul var mı? Ayak başparmak çıkıntısı Bunyon-Halluks Valgus nedir? Bunyon nasıl düzelir? Arnavutköy Belediyesi hangi parti? Arnavutköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Arnavutköy yerel seçim sonuçları! Ahmet Uğurlu hasta mıydı? Ahmet Uğurlu hastalığı neydi? Maaşlar bayramdan önce yatar mı? Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak? 31 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 31 Mayıs burç yorumları nedir?
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title