Haberler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kadın ve erkek futbol takımı oyuncularından genel görüntü Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun kouşması Futbol maçından detaylar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Bakırköy'deki kadın futbol takımları karması ile eski Gençlik ve Spor Bakanlarından Ünlü'nün yer aldığı takım, maç yaptı Bakırköy Belediyesince düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde, ilçedeki kadın futbol takımları karması ile eski Gençlik ve Spor Bakanlarından Fikret Ünlü'nün yer aldığı takım, "Kadına Şiddete Hayır" demek için karşılaştı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kadın ve erkek futbol takımı oyuncularından genel görüntü

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun kouşması

Futbol maçından detaylar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Bakırköy'deki kadın futbol takımları karması ile eski Gençlik ve Spor Bakanlarından Ünlü'nün yer aldığı takım, maç yaptı

Bakırköy Belediyesince düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde, ilçedeki kadın futbol takımları karması ile eski Gençlik ve Spor Bakanlarından Fikret Ünlü'nün yer aldığı takım, "Kadına Şiddete Hayır" demek için karşılaştı.

Bakırköy Belediyesi Atatürk Yaşam ve Spor Kompleksi Kapalı Spor Salonundaki etkinliğe, Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da katıldı.

Etkinlik, şiddet görerek hayatını kaybeden kadınlar anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Maç öncesi davetlilere hitap eden Kerimoğlu, "Kadına şiddete dur" demek için böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirterek, "Türkiye'de ne yazık ki kadına yönelik şiddet her geçen gün azalması gerekirken artarak devam ediyor. Biz, sadece kadına yönelik fiziki şiddete karşı değiliz, aynı zamanda çocuk yaşta evliliklere, kadınları istihdam hayatının dışına iten anlayışlara, kadınları ikinci sınıf gören anlayışa, kadınları evde hapseden zihniyete karşıyız. Sporda şiddetin, barış ve kardeşlik ruhuna aykırı olduğunu biliyoruz. Bu manada biz sporda kırmızı karta da ihtiyaç olmadığına inanıyoruz. Hakem arkadaşlarımız da bugün kırmızı karta ihtiyaç duymayacaklar" diye konuştu.

Konuşmaların ardından eski Gençlik ve Spor Bakanlarından Ünlü ile Kerimoğlu Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ellerindeki kırmızı kartları yırtarak, "Kadına karşı şiddete hayır" mesajı verdi.

Ayrıca, Ünlü ve Kerimoğlu, kadın futbol takımı oyuncularına karanfil verirken, sporcular "Kadına şiddete hayır" cümlesinin harflerinin yer aldığı yeleklerle sahaya çıktı.

Etkinlikte ilçedeki kadın futbol takımları karması ile Fikret Ünlü'nün yer aldığı takım, "Kadına Şiddete Hayır" demek için maç yaptı. Turnuva, Bakırköy Belediyesi bünyesindeki müdürlüklerin oluşturduğu takımların karşılaşmalarıyla devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Bülent Kerimoğlu Fikret Ünlü Politika Güncel Haberler

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title