Haberler

8 Kişiyi Öldüren Seri Katille ilgili Kan Donduran Detay: Kim Daha Çok Adam Öldürecek Diye İddiaya Girmiş

Güncelleme:

Kayseri'de silahını beğendiği güvenlik görevlisini gözünü kırpmadan öldüren Hamdi Kayapınar'ın, 'İstanbul seri katili' olarak bilinen Seyit Ahmet Demirci ile "Kim daha çok adam öldürecek" diye iddiaya girdiği ortaya çıktı.

Kayseri'de daha önce 7 cinayet işleyen ve son olarak geçen hafta bir villanın güvenlik görevlisini öldüren seri katil Hamdi Kayapınar'ın, İstanbul seri katili olarak bilinen Seyit Ahmet Demirciile "kim daha çok adam öldürecek" yönünde iddiaya girdiği ileri sürüldü. Kayapınar yakalandıktan sonra hakim karşısına çıktığında "İddiayı kazanan ben oldum" demiş.

ERKEK KARDEŞİNİ ÖLDÜREREK BAŞLADI

Sabah'ta yer alan habere göre; Seri katil Hamdi Kayapınar ilk cinayetini 1994'te işledi. Anne ve babasının kendisinden daha çok sevdiğini düşündüğü 13 yaşındaki erkek kardeşini iple boğarak öldürdü. Daha sonra 4 yıl cezaevinde yattı ve şartlı tahliye oldu. Cezaevinden çıktıktan sonra 1998-2001 arasında 6 kişiyi öldürdü. İncir çekirdeğini doldurmayan sebeplerle cinayetler işleyen Kayapınar, bir defasında inşaatta kıstırıldı. Ancak kendisini yakalamak üzere olan polisi bacağından vurarak kaçtı. 2002'de yakalandı.

8 Kişiyi Öldüren Seri Katille ilgili Kan Donduran Detay: Kim Daha Çok Adam Öldürecek Diye İddiaya Girmiş

AİLESİNİ VE TOPLUMU SUÇLADI

Polise verdiği ilk ifadesinde ailesini ve toplumu suçlayan Kayapınar "Beni bugüne kadar kimse sevmedi. Babam hep aşağıladı. Toplum dışladı. Okula gidemedim. Meslek sahibi olamadım. Mutlu ailem ve beni seven anne babam olsaydı böyle olmazdım" dedi.

"KİM DAHA ÇOK ADAM ÖLDÜRECEK" İDDİASI

Kayapınar'ın, İstanbul'da 3 mobilyacıyı öldüren ve İstanbul seri katili olarak bilinen Seyit Ahmet Demirci ile 'kim daha çok adam öldürecek' yönünde iddiaya girdiği ortaya çıktı. Kayapınar, dönemin Ankara Devlet Güvenlik Mahkemesi'nde yargılanırken, mahkemede hâkime "İddiayı kazanan ben oldum" dedi.

8 Kişiyi Öldüren Seri Katille ilgili Kan Donduran Detay: Kim Daha Çok Adam Öldürecek Diye İddiaya Girmişİstanbul seri katili olarak bilinen Seyit Ahmet Demirci

SİLAHINI BEĞENDİĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜ

Geçen yıl şubatta tahliye olan Hamdi Kayapınar son cinayetini Kayseri'de işledi. Bir villada özel güvenlik görevlisi olan emekli uzman çavuş Sami Yılmaz'ı (47) öldürdü. Polis, uzun çalışmadan sonra katilin profilini belirledi. Kısa süre sonra Kayapınar'a ulaşıldı. Yılmaz'ı tabancasını beğendiği için öldürdüğünü söyleyen Kayapınar, çıkarıldığı nöbetçi mahkemede hâkimin "Daha başka kişileri öldürmeyi düşünüyor muydun?" sorusuna ise sessiz kalarak cevap vermedi.

İDDİA ÜZERİNE CAN ALDI

Seri katil Hamdi Kayapınar, sorgusunda Seyit Demirci ile daha çok adam öldürme üzerine iddiaya girdiğini ve 6 kişiyi bu nedenle öldürdüğünü ifade etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Atalay Filiz Kayapınar İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

500

Yorumlar (70)

ENESSON:

Bu nasıl bi ceza sistemi yau 7 adam öldürdün serbest bırak sonra birini daha öldürsün!

18
0
yanıtYanıtla
Ahmet Erguvan:

Adam kardeşini öldürmüş şartlı tahliye olmuş... Sonra 8 kişiyi öldürmüş... adalet yok bu ülkede gelmezde ...

17
0
yanıtYanıtla
Doğru:

Seri katilleri Amerikada Elektrikli sandalye, ye Oturtup- idam ediliyor.

17
0
yanıtYanıtla
OLAN BİZE OLUYOR:

MİLLETVEKİLLERİ BAKANLAR HAKİMLER SAVCILAR KENDİ GÜVELİKLERİNİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARIP KORUNUYORLAR. . . . . . SONRA BİR AF ÇIKARIP SAVUNMASIZ MASUM VATANDAŞLAR PİSKOPATLARLA SERİ KATİLLERLE BAŞBAŞA KALIYOR

17
0
yanıtYanıtla
Muygun:

Suçlu sen değilsin!senin boynunu koparamayan devlet ;zavallı bir adalet anlayışı ,adaletin bu işte dünya .ZALİMLER için yaşasın cehennem...

13
0
yanıtYanıtla
HAKAN:

bu katillere cinayet işlemesine rağmen müebbet hapis cezası vermeyen ve 5-10 yıl sonra dışarı çıkmasına müsade eden hakimler mahkemede hesap vermeli

13
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

8 kişiyi öldürürken devlet nerdeymiş? Yazık çok yazık. Üstelik cana kıymış birine şartlı tahliyede neymiş. Böyle kanunmu olur.

13
0
yanıtYanıtla
fırat:

salın gitsin zaten siz suçsuzları atarsınız anca içeri!

12
1
yanıtYanıtla
maho ağa:

bunu yakalayan polislerde hiç akıl var mı vurun gitsin operasyonda öldü dersiniz bi pislik azalır

12
0
yanıtYanıtla
Muhalif:

Olmayan Adaletin sonucu bu. Kim suçlu şimdi? 5 kişi öldürüp ceza evinden çıkarılan mı, yoksa katili cezalandırmayan adalet mi????

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title