Haberler

7 ilde dolandırıcılık operasyonu: 5 kişi tutuklandı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da telefonla aradıkları 8 kişiye kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp 4 milyon 360 bin lirasını alarak dolandıran 5 kişi tutuklandı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandırmaya çalışan şebekeye yönelik 15 ekiple toplam 124 polisin katıldığı bir operasyon düzenledi. Gözaltına alınan şüphelilerin 2 gün içerisinde 3 bine yakın kişiyi dolandırma hedefli uzun süreli arama yaptıkları, İstanbul, Aydın, Ankara, Konya, Artvin, Çanakkale ve Edirne illerindeki 8 kişiyi toplam 4 milyon 360 bin Türk Lirası dolandırdıkları tespit edildi.

7 ilde dolandırıcılık operasyonu: 5 kişi tutuklandı

4 milyon 360 bin liralık dolandırıcılık yapan şahıslar tutuklandı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da telefonla aradıkları 8 kişiye kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp 4 milyon 360 bin lirasını alarak dolandıran 5 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandırmaya çalışan şebekeye yönelik 15 ekiple toplam 124 polisin katıldığı bir operasyon düzenledi. Akçakale ilçesindeki 5 adrese düzenlenen operasyonda İ.H.T., T.A., M.T.,A.U. ve A.K. gözaltına alındı. Şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramada dolandırıcılık olaylarında kullanılan ve içerisinde adres sorgu programı bulunan 3 adet dizüstü bilgisayar, 23 adet cep telefonu, 1 adet tablet bilgisayar, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 79 adet kartuş, 2 adet tabanca ve 92 fişek, 33 adet uyuşturucu hap, 5 bin 600 Dolar ve 11 bin Türk Lirası, 1 adet altın bilezik, 4 adet USB harici ve 1 adet hafıza kartı, 5 adet sim kart ve 4 adet sim kart bloğu ele geçirildi.

2 günde 3 bin kişiyi aramışlar

Gözaltına alınan şüphelilerin 2 gün içerisinde 3 bine yakın kişiyi dolandırma hedefli uzun süreli arama yaptıkları, İstanbul, Aydın, Ankara, Konya, Artvin, Çanakkale ve Edirne illerindeki 8 kişiyi toplam 4 milyon 360 bin Türk Lirası dolandırdıkları tespit edildi.

Adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderilirken olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Asayiş Şube Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Şanlıurfa Çanakkale Operasyon İstanbul Artvin Edirne Ankara Aydın Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title