Haberler

6 yaşındaki kızının gözü önünde vurulan tuğba anlak son yolculuğuna uğurlandı -1

Güncelleme:

ARNAVUTKÖY'de evine pencereden giren Murat Uslu tarafından 6 yaşındaki kızının yanında başında silahla vurulan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Tuğba Anlak son yolculuğuna uğurlandı.

ARNAVUTKÖY'de evine pencereden giren Murat Uslu tarafından 6 yaşındaki kızının yanında başında silahla vurulan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Tuğba Anlak son yolculuğuna uğurlandı.

Arnavutköy'deki evinde 31 Temmuz akşamı temizlik yaparken eve pencereden giren Murat Uslu tarafından 6 yaşındaki küçük kızının gözü önünde başından vurulan Tuğba Anlak, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Anlak yapılan tüm müdahalelere rağmen 28 gün sonra hastanede hayatını kaybetti. Anlak için Sultangazi Sultançiftliği Merkez Camii'nde öğleyin cenaze töreni düzenlendi. Törene Anlak'ın yakınları sevenleri ve çok sayıda kişi katıldı. Cenazede Tuğba Anlak için helallik alındı, dualar edildi.

Tuğba Anlak'ın ablası İlknur Gültekin "Bunu yapanın idamını istiyorum. Tuğba gitti yapılabilecek hiçbir şey yok. Bu saatten sonra kızı Almira için herkesten destek bekliyorum. O sadece Tuğba'nın kızı değil, bizim kızımız, artık Türkiye'nin de prensesi. Tuğba öldü. Allah rahmet eylesin. Kızı şu an çok kötü. Dün akşam Pedagog eşliğinde söyledik. Çığlıklar attı, bugün cenazeyi görmesini istemedik, kızının durumu çok kötü. "Annem gitti bir daha annemi göremeyeceğim' diyor. Tuğba 28 gün dayandı. Kızı için mücadele verdi. Direnir diye düşünüyorduk ama maalesef olmadı. Kızına bir mektup bıraktı. 'Üzüm gözlüm seni doğurduğum için hiç pişman değilim hep ayaklarının üzerinde dur" dedi.

Yenge Emine Tümbelek ise "Tuğba bütün Türkiye'nin annesi ama kurtaramadık. Çok çabaladık. Ama Almira şu an tüm Türkiye'nin yavrusu ve artık Almira gibi olmasın, annesiz kalmasın yavrular. Devlet büyüklerimizden buna bir çare istiyorum. Tuğba bir nokta olsun" dedi.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Anlak'ın cenazesi Habipler Yayla Mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Uslu Arnavutköy Türkiye Haberler

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 3 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Yalan 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title