Haberler

50 Bin Konutluk Kuzey Şehrin İlk Etabında Hak Sahipleri Kura ile Belirlendi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin işbirliği ile gerçekleştirilen 50 bin konutluk Kuzey Şehir konut projesi kapsamında 2’nci etap 749 adet konutun kurası çekildi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin işbirliği ile gerçekleştirilen 50 bin konutluk Kuzey Şehir konut projesi kapsamında 2'nci etap 749 adet konutun kurası çekildi.

Şehit ve Gazi ailelerine öncelik tanına kura çekimine Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Şahinbey ve Şehitkamil Belediye Başkanları katıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kuzey Şehir projesinin 8 buçuk milyon metrekare alana sahip olduğunu belirterek, "Bildiğiniz gibi ülkemizin en büyük ve en kapsamlı projesi olan Gazianep Kuzey Şehir Projesini Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 2015 yılında başlatmıştık. Bu proje kapsamında 8 buçuk milyon metrekare alan üzerinde ve 200 bin kişinin ikamet edeceği 40 ile 50 bin konutluk bir proje hazırladık. Bu proje Gaziantep'e ve bölgeye değer katacak olup yeni bir cazibe merkezi oluşturacaktır" dedi.

"Önce al sonra öde"

Turan, "Konut ödemeleri 454 TL fiyattan başlayan taksitlerle ödenecektir. Sadece 2+1 konutlar için TOKİ'nin her yerde uygulamadığı bu projede taksitler konut tesliminden sonra başlayacaktır. Çünkü dar gelirli vatandaşlarımız hem konut taksiti hem de kira ödeyemezler" şeklinde konuşu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, "Kuzey Şehirde direkler viyadükler hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Ortadoğu Fuar Merkezi'nden (OFM) yola giren bir vatandaş 15 dakika sonra bu saklı kent Kuzey Şehre ulaşacak. Ne köylerin arasından geçeceksiniz. Ne de organizenin içinden geçeceksiniz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ergün Gaziantep Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

title