Haberler

5. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı"

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5. düzenlenen "Yapı ve Dekorasyon Fuarı" açıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5. düzenlenen "Yapı ve Dekorasyon Fuarı" açıldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, fuar alanında düzenlenen etkinliğin açılışında, fuarların kentlerin gelişmesi, ekonominin büyümesi noktasında çok önemli olduğuna inandığını kaydetti.

Şehrin geleceğini kısa, orta ve uzun vadede bütün noktalarıyla planlamanın ana görevlerinden biri olduğunu anlatan Çakır, bunlara özel sektörlerin de dahil edildiği zaman ilin çok daha büyütebileceklerini belirtti.

Çakır, ekonomik büyüklüğü yakalamanın kentlerin gelişimi açısından çok önemli olduğunu dile getirerek şunları söyledi:

"İnşaat sektörüne baktığımız zaman bugün ülkemizin en önemli ekonomik anlamda dinamiği. Dolayısıyla Malatyamızda inşaat sektörü çok önemli bir yer tutuyor. Bunun için biz özellikle bu planlamaları dikkate alarak şehrin tek merkezli yapıdan çıkarak bir alt merkezlerin oluşması, bütün semtlerimizin kendi içerisinde gelişimini sağlamak, üst ölçekli planların çalışmalarını çok hızlı bir şekilde yürütüyoruz."

Kentte inşaat sektörünün son yıllarda ciddi bir şekilde kaliteli olarak artış gösterdiğini belirten Çakır, bunun da son derece sevindirici olduğunu sözlerine ekledi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç da şehirlerin kalkınmasında fuarların ciddi önem arz ettiğini kaydetti.

Son dönemlerde gerçekleşen fuarların kentte ciddi bir hareketlilik kazandırdığını anlatan Erkoç, şehrin kalkınması için ortak akılla hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından Çakır ve diğer davetliler tarafından 8 Ekim'e kadar sürecek fuarın açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Hüseyin Erkoç Ahmet Çakır Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title