Haberler

5 Kişinin Öldüğü Kazada Şoför: İradem Dışında Oldu

Güncelleme:

Aynı aileden 5 kişinin ölümüne neden olan ve 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan cip sürücüsü şahıs, "Olay iradem dışında olmuştur." diye kendini savundu.

Adana'da aynı aileden 5 kişinin ölümene neden cip sürücüsü Özgür Yüzgeç, 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı mahkemede, "Olay iradem dışında olmuştur." diyerek kendini savundu.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Kaza, geçen 31 Mayıs'ta merkez Yüreğir ilçesi Havutlu Mahallesi'nde meydana geldi. Özgür Yüzgeç (34) yönetimindeki 01 BB 399 plakalı cip, iddiaya göre sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, karşı şeride geçip pazar tatilinden dönen Hakan Yıldırmaz (40) yönetimindeki 01 BEG 622 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı.

5 KİŞİ CAN VERDİ

Kazada kamyonet sürücüsü Hakan Yıldırmaz ile beraberindeki babası Mehmet Yıldırmaz (60), annesi Zekiye Yıldırmaz (58), dayısı Kazım Ant (60) ile yengesi Gülcan Ant (54) olay yerinde yaşamını yitirdi. Her iki araçta bulunan 6 kişi de yaralandı.

KAZADAN 4 SAAT ÖNCE MUTLULUK POZLARI VERDİLER

Kazadan 4 saat önce selfie yapıp 'Karataş sahilinden selamlar' notuyla fotoğrafları sosyal paylaşım sitesinde yayınlayan Mehmet Yıldırmaz, eşi Zekiye, oğlu Hakan Yıldırmaz ile kayınbiraderi Kazım Ant ve eşi Gülcan Ant Kayışlı Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Kazada yaralanan Özgür Yüzgeç, tedavisinin ardından tutuklandı.

"İRADEM DIŞINDA OLDU"

Özgür Yüzgeç hakkında taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle Adana 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı. Böyle bir olaya karıştığı için üzgün olduğunu belirten Yüzgeç savunmasında şunları söyledi:

"Saatte 60-70 kilometre hızla gidiyordum. Değirmenlik bölgesine geldim, ara yoldan ana yola çıktım. 300 metre kadar ilerledikten sonra koyu renkli bir aracın üzerime doğru manevra yaptığını bir köpeğin de o aracın önünden benim aracımın önüne fırladığını gördüm. Ben de refleksle sağa doğru manevra yaptım. Aracın sağ tekeri toprak zemine gelince kontrolümü kaybettim. Ön tarafta manav ve elektrik direği görünce bu sefer sola manevra yaptım. Bu defa aracın kontrolünü tamamen kaybettim, karşı şeride doğru kaydım. Sağ taraftan bir çarpma sesi duydum ondan sonrasını hatırlamıyorum. İradem dışında olan bir şeydi."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Havutlu Yüreğir 3. Sayfa Yerel Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Ankara Emniyeti'nde Ayhan Bora Kaplan depremi! 3 üst düzey isim görevden uzaklaştırıldı

Ankara Emniyeti'nde Ayhan Bora Kaplan depremi! 3 üst düzey isim görevden uzaklaştırıldı

Afra Saraçoğlu için 'Sahnede tacize uğradı' dediler, gerçek çok başka çıktı

Afra Saraçoğlu için "Sahnede tacize uğradı" dediler, gerçek çok başka çıktı

500

Yorumlar (2)

srcMobil-ANDROID:

5×24 yil hapis vereceksin iradesine sahip olmayi ogrenir baba parasiyla gaza okadar bas beş masum ölsün sonrada iradem disi de

2
0
yanıtYanıtla
VEHBİ...Mobil-ANDROID:

Yasa yokki sana bişey olmaz..yeterki AKP ye sataşma....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title