Haberler

Başıboş Atları Yakalamak için 5 Bin Lira Alıyor

Güncelleme:

Edirne'de Valilik talimatıyla 5 bin lira maaşla işe alınan çobanın sokaklarda yakaladığı başıboş atlar, sahipleri bulunamadığı için ihaleyle satışa çıkarıldı.

Edirne'de Vali Dursun Ali Şahin'in talimatıyla 5 bin lira maaşla işe alınan çobanın sokaklarda yakaladığı başıboş 8 at, sahipleri bulunamadığı için ihaleyle satışa çıkarıldı. Yarın yapılacak satış ihalesinde 2'si erkek 8 at için 350 liradan 750 liraya kadar fiyat belirlendi.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, geçen mayıs kentte başı boş gezerek trafikte tehlike yaratan atların toplanması için 5 bin lira maaşlı çoban tutmuştu.

SAHİPSİZ ATLAR SATILIYOR

5 bin lira maaşlı çoban sokaklarda başıboş olarak gezen atları toplayarak, Kapıkule Sınır Kapısı yakınlarındaki Veteriner Müdürlüğü'ne ait bir ağıla topluyor. Sahipleri bulunanlar teslim edilirken, bulunamayanlar ise Edirne Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü'nce ihaleyle satışa çıkarılarak satılıyor.



"BULUNTU MAL" KAPSAMINDA SATILACAKLAR

Yarın yapılacak ihalede 2'si erkek 8 at için 350 liradan 750 liraya kadar fiyat belirlendi. İhaleye katılacak olanlardan geçici teminat olarak 3'te bir oranında ücret yatırılması istendi.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, sahipsiz atların "buluntu mal" kapsamına girdiğini ve Milli Emlak Müdürlüğü tarafından satılabileceğini açıklamıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dursun Ali Şahin Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

laf olsun haber olsun:

satış fiyatı bedava kasaplara gün doğdu. bol bol edirne sucuğu yeriz

16
2
yanıtYanıtla
ABDULLAH ÖCALAN (ARTİN AGOPYAN):

PEK SAYIN DEMİRTAŞ KÜRTÇE BİLMEZ, ZAZADIR. . . . . . DOĞU VE GÜNEYDOĞUDAKİ 20 AŞİRET KÜRTÜZ ZAZAYIZ DİYEREK TECHİRDE KALAN ERMENİLERDİR. . . . . . BUNLAR AÇIKCA BİLİNMEKLE BİRLİKTE BU AŞİRET ÜYELERİ PEK ÇOK ULUSAL GAZETEDE BU GERÇEĞİ ANLATARAK ARTIK KİMLİKLERİNİ GİZLEMEDİKLERİNİ ALENEN AÇIKLAMIŞLARDIR. . . . . DEMİRTAŞTA BUNLARDAN BİRİDİR. . . . . . ESASEN PKK TERÖRÜDE BUNLARIN ESERİDİR. . . . . YABANCI İSTİHBARAT RAPORLARINDA PKK DA 2000 ERMENİ BULUNDUĞU VE ÜST YÖNETİMDE YER ALDIKLARI AÇIKÇA GEÇMEKTEDİR. . . . .

13
4
yanıtYanıtla
SerhatTimurMobil-IOS:

Lan niye satıyorsunuz manyak mısınız alacak kişiler biniciler değil kasaplardır :))

16
0
yanıtYanıtla
ellisekiz:

İhaleyi bir kasabın kazanacağınız düşünürsek süper fiyat.

15
0
yanıtYanıtla
...TAŞOVA...:

.....ESADI DESTEKLİYEN CHP VE HDP KINA YAKIN SOL BEYNAMAZLAR... ESADI DESTEKLEDİNİZ TÜRKMENLER ÖLÜYOR ,DHKPC Yİ VE PKK YI DESTEKLEDİNİZ VATAN EVLATLARI ÖLÜYOR.... BUNUN HESABINI VERECEKSİNİZ HAİN KIZILBAŞLAR ,HAİN KROLAR ,HAİN GEZİZEKALİLAR.....

8
6
yanıtYanıtla
KaranlıkAdam:

Bu bir istisna. . . Lakin iş çok. . . yapacak kimse yok. . . . Herkes masabaşı. . . . krvatlı. . . çay muhabbeti bol olan bir iş yok. . . üstüne üstülük hiç bir vasfı olmayanlar. . .

11
2
yanıtYanıtla
ÜÇ KAĞITÇILAR:

MİLLETİN ATLARINI ÇALIP BİDE SAHİPSİZ DİYE SATIYORLAR. SAHİPSİZ ATI NEREDE BULUYORSUN ORASI AFRİKA MI

6
4
yanıtYanıtla
ATLARI YAKALAYAN ADAM:

5. 000 Lira atın yemine yetmiyor aga

7
2
yanıtYanıtla
akilane:

demek ki bu atlar et olarak sofralardaki yerini alacak. . .

7
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BIRAKIN ADAM PARA KAZANSIN

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title