Haberler

462 Müdür ve Amire Tenzil-i Rütbe

Güncelleme:

Emniyet Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu, 462 müdür ve amirin rütbesini indirdi. Birinci sınıf 2 Emniyet Müdürü de kadrosuzluktan emekliye sevk edildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu, 2013, 2014 ve 2015 yıllarında dava sonucu terfi alan ya da halen davası devam eden 628 müdür ve amirin durumunu karara bağladı.

Kurul, 121 üçüncü sınıf emniyet müdürü, 194 dördüncü sınıf emniyet müdürü, 147 emniyet amiri olmak üzere 462 müdür ve amire tenzil-i rütbe (bir alt rütbeye) uyguladı. Birinci sınıf 2 emniyet müdürü de kadrosuzluktan emekliye sevk edildi.

628 KİŞİ ELE ALINDI

Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz başkanlığında 13 Mayıs Cuma günü toplanan Yüksek Değerlendirme Kurulu, emniyet içerisinde başlatılan paralel soruşturmaları nedeniyle 2013, 2014 ve 2015 yıllarında terfi ettirilmediği için dava açan rütbeli personelin durumunu görüştü. Toplantıda 206 emniyet amiri, 245 dördüncü sınıf emniyet müdürü, 177 üçüncü sınıf emniyet müdürü olmak üzere 628 rütbeli polisin durumu karara bağlandı. Dosyaları değerlendirilen 121 üçüncü sınıf emniyet müdürü, 194 dördüncü sınıf emniyet müdürü, 147 emniyet amiri olmak üzere toplam 462 personele tenzil-i rütbe uygulandı. Rütbelerinin sökülmesine karar verilen personel bir alt rütbeye indirildi. Kurulda dosyaları görüşülen 166 müdür ve amirin rütbelerinde herhangi bir değişiklik olmadı.

PARALEL YAPI BAĞLANTILI

Tenzil-i rütbe uygulanan emniyet amir ve müdürlerinin 2013 yılından sonra Emniyet Genel Müdürlüğü içerisinde başlatılan paralel yapı soruşturmalarında adı geçenler olduğu bildirildi. Yürütülen birçok paralel yapı soruşturma dosyalarında şüpheli olarak isimleri yer alan bu amir ve müdürlerin 2013, 2014 ve 2015 yıllarındaki terfi döneminde terfi ettirilmedikleri, bu nedenle söz konusu amir ve müdürlerin idari mahkemelere başvurarak dava açtıkları kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yüksek Değerlendirme Kurulu Emniyet Genel Müdürlüğü Celalettin Lekesiz Hürriyet Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (90)

Erdeniz:

Tayyip kendi ordusunu, ve polisini kuruyor

61
10
yanıtYanıtla
SEREN:

NERDE AKP Lİ VARSA İRENİYORUM

29
15
yanıtYanıtla
hakan:

emniyetin ` hala paralelcilerin elinde bir an öce temizlenmelidir.

21
17
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

on yıllardır kaç polisin hakkını yedin cemaat ve ona her destegi veren akp . . . ÖKÜZ ÖLDÜ ORTAKLIK BİTTİ değil mi . . . PARALELİNDE PARALELLE YAGMURLARDA ISLANANLARIN DA ALLAH BİN BİR TÜRLÜ BELASINI VERSİN . . .

28
4
yanıtYanıtla
hak ettiginiz bu zaten safoglu saflar:

çok iyi bir kelime bilen bilmeyen paralel deyip geçiyor bu millete ne dersen inanıyor cehalet aldı yürüdü telecizyonlar sahtekar hocalarla doldu yalakalık icat edildi bravo türkiye

23
6
yanıtYanıtla
Sabri:

Polisin elini kolunu bağlayıp teröristleri görmezden gelen hükümet bugün yaşananların en büyük sorumlusu iken ceza görevini yapıp emre itaat eden polise kesiliyor.

17
12
yanıtYanıtla
VATAN:

EVET İŞTE BUNA SARAY DARBESİ DENİR, PARALEL DİYE DİYE MİLLETİ SÖMÜRDÜLER KİMSE SESİNİ ÇIKARMIYOR AMA AZ KALDI YÜKSEKTEN DÜŞENİN GÜRÜLTÜSÜ DAHA ÇOK ÇIKAR KİMSE BU VATANI SAHİPSİZ ZANNETMESİN

21
7
yanıtYanıtla
azim ve kararlılık:

İddia ediyorum, İzmir AK partiye sadece bir dönem şans versin, en büyük yatırımlar yapılmazsa bir daha seçmesin. Bu güne kadar CHP yi denediler yaptıkları ortada. Kıskanan, çekemeyen, Türkiye’nin gelişmesini istemeyenlere inat, Otomobil, uçak, tank, gemi, denizaltı hepsi olacak geçte olsa hepsini başaracağız.

12
14
yanıtYanıtla
kolü:

paralel ayağına milliyetçi temizleme oyunu. şak şak

18
8
yanıtYanıtla
GURBETCI:

AKP itaat etmeyen PARALELCIDIR Yada vatan haini RUPBESI sokulur ONCE VATAN DERSE RUBBESI SOKULUR ONCE AKP CAHILLERCALDIKLARI PARALARI GIZLEYECEKLER DURUS VATAN SEVERLERE SILAH CEKECEKLER OZAMAN USTE RUPPE ALIRLAR/AMA MERAK ETMEYIN BU DURUMA CHP DE KILICTAR OGLU /MHP DE DEVLET BAHCELI GITTIGI ZAMAN AKP DIYE PARTI KALMAZ ALLAHIM SIZLERLE

15
11
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title