Haberler

40 hadis yarışmasının başvuruları başladı

Güncelleme:

Türkiye Gençlik Vakfı Ortaokul Koordinatörlüğünün her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği çizimlerle 40 hadis yarışmasının başvuruları başladı.

Türkiye Gençlik Vakfı Ortaokul Koordinatörlüğünün her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği çizimlerle 40 hadis yarışmasının başvuruları başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi ve özel okulların 5, 6, 7 ve 8. sınıflarında okuyan tüm öğrencilerin katılabileceği "Çizimlerle 40 Hadis" yarışmanın son başvuru tarihi 21 şubat olarak açıklandı. Yarışma ile ilgili konuşan TÜGVA Zonguldak İl Temsilcisi Murat Yılmaz, "Peygamber Efendimizin ( SAV) Hadis-i Şeriflerinden ilham alınarak düzenlenen bu yarışmada, belirlenmiş kırk hadis arasından ortaokul öğrencilerimizin bir hadisi nasıl anladığını merak ediyor ve hayal dünyalarında nasıl yer edindiğini görmek istiyoruz. Bunun için öğrencilerimizin yapmaları gereken, pandemi dolayısıyla evlerde olduğumuz bu günlerde açıklanan kırk hadis arasından kendine en uygun bulduğu hadisi seçmek ve bu hadisin kendisine ne ifade ettiğini göstermek için kalemi kağıdı alıp resmetmektir. Herhangi bir boya malzemesi ve resim tekniği kısıtlaması olmayan bu yarışma hakkında öğrencilerimiz http://tugva.org/cizimlerle-40-hadis/ internet sitesinden detaylı bilgileri öğrenebilir ve başvurularını yapabilirler" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

milli eğitim bakanlığı Zonguldak Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title