Haberler

Dev yılan köylüleri korkuttu

Güncelleme:

Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Dikboğaz köyünde yüksek kesimlerde kenger bitkisi toplamaya giden köylüler, yaklaşık 4 metre uzunluğundaki yılanı gördü. Yılanın görüntüsü ve panik anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Eruh'a bağlı Dikboğaz köyünde yüksek yerlerden kenger bitkisi toplamaya giden vatandaşlar, gördükleri dev yılan karşısında korkuya kapıldı.

4 METRE UZUNLUĞUNDAKİ YILAN KÖYLÜLERİ KORKUTTU

Cep telefonlarına sarılan köylüler, panik halinde yılanın videosunu çekti. Kenger bitkisi topladıklarını kaydeden köylüler, yaklaşık 4 metre uzunluğundaki yılanı karşılarında gördüklerine korktuklarını ifade etti.

BÖYLESİYLE İLK KEZ KARŞILAŞTILAR

İlk defa bu kadar büyük bir yılan gördüğünü belirten vatandaşlardan Adil Çelik, kenger toplamaya çıkan köylüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Siirt Eruh Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Aykut Kalanoğlu:

Dağa yüksek kesimlere çıkmışlar taşın altına saklanmış yılan görmüşler de ? dağda yılanda olur kurt da olur çakal yada ayıda olur yılan niye olmasın ? yılan saldırmış mı ? saldırmamış birde yakından telefona çekmişler insanlardan hayvanlara da rahat yok siz dağdaki yılanlardan değil yakınlarınızdaki 2 ayaklı yılanlardan korkun

118
3
yanıtYanıtla
Fakır:

4 mt olduğunu nasıl anlamışlar hayvan içerde küçücük bir yeri gözüküyor

87
5
yanıtYanıtla
endoplazmik retikulum:

ne köylüsü kardeşim köylü mü kaldı memlekette. tüketim toplumu herkesi köleleştirdi. eskiden ekmeğini dahi kendi yapan köylü vardı şimdi herşeyi bakkaldan alıp işte böyle cep telefonu ile dolaşıyor. bunların neresi köylü

21
32
yanıtYanıtla
GECELERİN YARGICI:

KÖYLÜ OLMAK İÇİN İLKELMİ YAŞAMAK GEREKİYOR ? CEP TELEFONU ALINCA FARKLI BİR İNSAN KİMLİĞİNEMİ BÜRÜNÜYOSUN DOSTUM...

yanıt45
yanıt4
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title