Haberler

4 Eski Bakan İçin Yarın Meclis'te Oylama Yapılacak

Güncelleme:

4 eski bakanla ilgili Yüce Divan oylaması Meclis Genel Kurulu'nda yarın yapılacak. Yurtdışında olacak Başbakan Ahmet Davutoğlu, oylamaya katılamayacak.

Meclis Genel Kurulu'nda yarın eski Ekonomi Bakanı Mehmet Zafer Çağlayan, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ile eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar hakkında Yüce Divan oylaması yapılacak.

DAVUTOĞLU YURTDIŞINDA OLACAK

4 eski Bakan hakkında kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu Raporu'nun ele alınacağı ve muhalefetin bakanların Yüce Divan'a sevkleri için yeniden önergeler vereceği Genel Kurul görüşmeleri sırasında, Başbakan Ahmet Davutoğlu yurtdışında olacak.

21 OCAK'A KADAR LONDRA'DA

Davutoğlu ve ekibi, bugün Erdoğan'ın ev sahipliğinde yapılan Bakanlar Kurulu toplantısının ardından İngiltere'ye gidiyor. Davutoğlu, 21 Ocak'a kadar Londra'da olacağından, Genel Kurul'daki görüşmelere katılamayacak.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Meclis Genel Kurulu Ahmet Davutoğlu Mehmet Zafer Politika Güncel Haberler

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

500

Yorumlar (55)

ibilgili:

mahkeme aklamış kurul aklamış elinizde hiçbir delil olmadan iftira ile suçlamak günahtır.

2
63
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Çaldıysa yargılansın ve ceza alsın arkadaş, kimse korumasın bunları. Bundan daha doğal ne olabilir ki? Hırsızsa cezayı alır, yok değilse aklanır paklanır işte.

38
0
yanıtYanıtla
fakır:

Davutoğlu olsa ne olucak tayyıp ne derse o

37
1
yanıtYanıtla
Mustafa Cavdar:

Aziz Turk milleti partinizi ve sizi 7 Haziran secimlerin de vizyon dan kaldiracak ve siyaset mezarligina gomecektir. T. C. D. '' ni yikmaya bu AK- haramilerin gucu ve kudreti yetmiyecektir. Cunku Aziz Turk milleti atasinin milli emanetlerine sahip cikacak ve bu degerleri ilelebet yasatacaktir. 7 Haziran secimlerin de butun TURKIYE Cumhuriyet tokatini atacak ve bu AK-haramileri sandiga gomecektir. Yasasin Turkiye Cumhuriyeti devleti !

29
5
yanıtYanıtla
gayipten sesler:

rüşvetin belgesi olurmu derlerdi sanayi bakanının peçeteye yazılı belgeside ortaya çıktı utanmıyorlarda hele bakara makara diye ayetle ala eden bakan nevar bunda hediye aldım diyecek kadar geniş içişleri bakanı zarraf için yere yatıp yuvarlanıyormuş, bir tanesi ise ahlaklı olamakla ahlaksız olmama arası gidip geliyor önce ben ne söylendiyse onu yaptım dedi sonra abii çağırdı istifaya gerek yokmuş dedi yemişim sizin MUHAFAKARLIĞINIZI atmayın hepimiz din kardeşiyiz (yolsuzluğu destekleyenlerin ne olduğunu ben bilmiyorum bilen varsa yazsın)

33
0
yanıtYanıtla
realisto:

Hadis-i şerifte de, (Sizden öncekiler, nüfuzlu biri hırsızlık yapınca, serbest bırakırlar, güçsüz biri hırsızlık yapınca, ona ceza verirlerdi. Bu yüzden helak oldular) buyuruldu. (Müslim)

33
0
yanıtYanıtla
SEZOOO:

YÜZSÜZ PARTİNİN ASTARSIZ BAKANLARI OLUR.

32
0
yanıtYanıtla
hasan kacanmobilWeb@haberler.com:

Yolsuzlugun yuzkaralari bunlar. Hirsizlik ortaya cikinca daha once kankalari yedikleri ictikleri ayri gitmeyen onlari iktidara tasiyanlar inlara kumpas kurdu gerekcesinin arkasina guzlendiler. Haydi var sayalim onlar kumpasci paralel yapi peki sen niye hirsizlik yolsuzluk yapip onlarin oyunu a geldin Senin hicmi kabahatin yok Paralel yapi hirsizliklariniza gozmu yumar diye rahat hirsizlik yaptinuz Bunlarin netlesmesi lazim ancak boyle kamuoyunun vicdani rahatlar ucu bilale dokunuyor diye sesiniz cikmiyor degilmi

31
1
yanıtYanıtla
gayserili:

Ben bu insanlarin bir suc islemedigine inaniyorum. Yargilanip aklanmalari lazim. Yuce divana gönderilsin.

21
9
yanıtYanıtla
İNADINA ERDOGAN ÇAPULCULAR:

4 TANE DEGERLİ BAKANIMIZI KISKANDIKLARI İÇİN PARARELCİLERİN OYUNUNA GELDİ BU İŞLER . . . AMA BU OYUNU MİLLET BOZAR MİLLET TAYYİP BABAMIZ

5
25
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title