Haberler

32.selçuk Efes Deve Güreşi Festivali Büyük Bir Coşkuyla Başladı

Bu yıl 32.'si düzenlenen Selçuk-Efes Deve Güreşi Festivali büyük bir coşkuyla başladı.

Bu yıl 32.'si düzenlenen Selçuk- Efes Deve Güreşi Festivali büyük bir coşkuyla başladı. Güreşlerin en popüler ve en geniş organizasyonuyla gerçekleşen güreşlere binlerce yerli ve yabancı misafirler katıldı.

Selçuk Belediyesinin desteğiyle Selçuk-Efes Kültür ve Turizm Vakfı'nın organizasyonunda düzenlenen deve güreşlerine binlerce deve güreşi tutkununun akın ettiği güreşlerde 130 deve güreşecek. Büyük bir heyecanla sabah saatlerinde başlayan güreşleri ayrıca İzmir Vali Mustafa Toprak, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür, Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, çevre il ve ilçelerin Kaymakam ve Belediye Başkanlarının yanı sıra siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve binlerce güreş severler izledi.

Cazgır Halil Coşkun'un bir birinde güzel ve güreş severleri oldukça heyecanlandıran manileri ile sabah saatlerinde başlayan baş pehlivan develerin güreşleri büyük bir heyecanla devam ediyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Efes Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title