Haberler

300 TL'ye Otomobil Sahibi Oldu

Nevşehir’de bir alışveriş merkezi tarafından ’50 TL’ye otomobil mi olur demeyin’ kampanyası kapsamında 300 TL’lik alışveriş yapan Deniz Turgut, çekilişten otomobil kazandı.

Nevşehir'de bir alışveriş merkezi tarafından '50 TL'ye otomobil mi olur demeyin' kampanyası kapsamında 300 TL'lik alışveriş yapan Deniz Turgut, çekilişten otomobil kazandı. Talihli kadın, otomobilini teslim aldı.

Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından 30 Eylül tarihinde başlatılan ve 14 Şubat tarihinde sona eren '50 TL'ye otomobil mi olur demeyin' kampanyası sonrasında yapılan çekilişte, 300 TL'lik alışveriş yapan Deniz Turgut, otomobilin sahibi oldu. Mutluluğu gözlerinden okunan genç kadın, otomobilini Nissara AVM Müdürü Göktürk Ozhan'dan teslim aldı. Talihli kadın, "Burada 300 liralık bir alışveriş yapmıştım. Bu alışverişi yaparken talihli olabileceğim hiç aklıma gelmemişti. Kendimi gayet şanslı hissediyorum ve çok mutluyum. Otomobil kazandığıma dair ilk telefon geldiğinde inanmadım, şaka zannettim ama daha sonra çok mutlu oldum" dedi.

Kampanyaya 15 bin 513 kişinin 100 bin 193 kupon ile katıldığını belirten Genel Müdür Göktürk Ozhan ise talihliye otomobilini teslim etmekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Deniz Turgut Nevşehir Eylül Politika Güncel Haberler

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı? ÖSYM YKS 2024 sınav giriş belgeleri erişime açıldı! YKS YER SORGULAMA EKRANI İnci Taneleri CANLI izle! 23 Mayıs Nisan İnci Taneleri 16. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! #128250 Heimlich manevrası nedir? Heimlich manevrası nasıl uygulanır? Buz Yolu filmi oyuncuları kim? Buz Yolu filmi konusu, oyuncuları! Buz Yolu ne zaman nerede çekildi? #128250 Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Meteoroloji'den uyarı! Hangi bölgelerde yağış bekleniyor? Hava nasıl olacak? 24 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Mayıs burç yorumları nedir? 2024 GUY sınavı ne zaman? Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Başvuru Ekranı!
Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title