Haberler

30 Yıllık Bağışcı Türkan Sabancı'ya Onur Ödülü

HALK sağlığının korunması için yoğun bir çalışma yürüten Türk Böbrek Vakfı'nın diyaliz hastaları yararına düzenlediği gecede ünlü isimler bir araya geldi.

HALK sağlığının korunması için yoğun bir çalışma yürüten Türk Böbrek Vakfı'nın diyaliz hastaları yararına düzenlediği gecede ünlü isimler bir araya geldi. Vakfın Yönetim Kurulu üyesi Seval Ermiş ve gönüllü sosyal komite üyelerinin ev sahipliğinde Shangri- La Bosphorus Otel'de gerçekleştirilen davette 30 yıldır vakfın bağışçısı olan merhum işadamı Sakıp Sabancı'nın eşi Türkan Sabancı'ya onur ödülü verildi.

DİYALİZ HASTALARI İÇİN BAĞIŞLAR YAPILDI, HASTA ODASI YAPIMI ÜSTLENDİ VE CİHAZ ALINDI

Gecede diyaliz cihazı bağışı yapan Semra Tünay, Ayten Dağbaşı, Nezihe Öztan ve kardeşleri ile bir hasta odasının yapımını üstlenen Mihriban Scheer'e teşekkür plaketi verildi. Geceye katılan isimlerin yaptığı bağışlarla ayrıca bir diyaliz cihazının alımı gerçekleştirildi.

Geceye aralarında; Seren Serengil, Aslı Hünel, Selda Topal, Ayşe Azizoğlu, Hece Doğan, Gürnar Çapa, Özlem Hazinedar, Yeliz Yeşilmen, Oya Anlar Onat, Petek - Esra Ertüre, Sibel Vatandost, Gül Ergi, Zahide Yetiş, Sevil Aslan, Nurhan Tarman, Oya Anlar Onat, Nur Yüceler, Serap Kuroğlu, Jülide Önengüt ve Esin Yağmurdereli gibi çok sayıda isim katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bosphorus Otel Türkan Sabancı Sakıp Sabancı Politika Güncel Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu? 31 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 31 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 31 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Cengiz Özkan neden yok (Sen Türkülerini Söyle)? Özhan Eren kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Özhan Eren kimdir, hayatı ve biyografisi! Bodrum şehir mi ilçe mi? Bodrum nereye, hangi ile bağlı? Emre Yücelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Emre Yücelen kimdir, hayatı ve biyografisi! İsmail Altunsaray kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi İsmail Altunsaray'ın hayatı ve biyografisi! Aysun Gültekin kimdir? Kaç yaşında, nereli? Aysun Gültekin hayatı ve biyografisi! Öykü Gürman kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Öykü Gürman'ın hayatı ve biyografisi! Sen Türkülerini Söyle jürileri kim 2024? #129300 Sen Türkülerini Söyle CANLI izle! Sen Türkülerini Söyle hangi kanalda? #127926 Süper Lig'e çıkan takımlar 2024! Hangi takımlar Süper Lig'e yükseldi?
Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title