Haberler

"30 Saniyede" Serisiyle Babalara Anlamlı Hediye

Güncelleme:

"30 Saniyede" serisi, bu özel günü ölümsüzleştirmek isteyenler için tüm kitabevlerinden ulaşabileceğiniz benzersiz bir hediye.

Babalar Günü yaklaşıyor. Hediye telaşı şimdiden başladı. Türlü seçenekler vitrinlerde yerini alırken farklı olmanın, farklı hissettirmenin yolunu arayanlara Caretta Kitap "30 Saniyede" serisini öneriyor. Felsefeden ekonomiye, siyasetten psikolojiye, dünya dinlerine bu arşivlik çalışma babaları farklı kılıyor.

Caretta Kitap imzasını taşıyan ve her biri alanında eşsiz bir referans olan "30 Saniyede" serisi, bu özel günü ölümsüzleştirmek isteyenler için tüm kitabevlerinden ve internet yoluyla ulaşabileceğiniz benzersiz bir hediye. Okumaya meraklı herkesin kütüphanesinde bulunmasını isteyeceği serinin en büyük özelliği kavramların ve teorilerin her birinin 300 kelime ve bir resmi aşmadan, yarım dakika içinde açıklamayı başarıyor olması… Kitapta metinler, acelesi olanlar için 3 Saniyede Daralma bölümü ile birlikte takdim ediliyor; biraz daha derine inmek isteyenler için ise, ek olarak 3 Dakikada Genişleme bölümü bulunuyor.

30 Saniyede Felsefe

Kitap, en düşündürücü 50 felsefe kavramını ele alıyor ve onları iki sayfa ile yarım dakika içinde açıklamayı başarıyor. Felsefe birdenbire çok daha eğlenceli bir hale geliyor ve çok daha fazla anlam ifade ediyor.

30 Saniyede Siyaset

Atina'dan bugüne en önemli 50 siyasal akımı yine aynı iddia ile ele alıyor kitap. İki sayfa ve 300 kelimeyi bu kez propaganda tarzı bir görselle destekliyor. Sayfalarına Karl Marx, Benito Mussolini, Ayn Rand gibi isimlerle de renk katıyor.

30 Saniyede Psikoloji

Yine her biri 30 saniyede açıklanmış, düşünmeyi kışkırtan 50 psikoloji teorisi, sizi bir akşam yemeğinde tartışmanın ilgi odağı ve hayranlık duyulan ismi yapmaya aday. Kitap insan zihninin içsel işleyişini ortaya sererken "sahadaki önemli kişileri" de tanıtıyor.

30 Saniyede Ekonomi

En bilinen 50 iktisat teorisinin her biri yine yarım dakika içinde bilgi dağarcığınıza ekleniyor. Böylece iktisat ekonomik durumdan çok daha eğlenceli hale geliyor ve finansal bilginizle göz kamaştırmanıza yardımcı oluyor.

30 Saniyede Dünya Dinleri

Dünyanın belli başlı dinlerine, tarikatlarına ve pek yaygın olmayan mezheplerine dair önemli inançların gizemini açığa çıkarıp iki sayfayı ve 300 sözcüğü aşmadan tek bir resimle 30 saniye içinde açıklamayı başaran kitap, sizi benzersiz bir dünyaya davet ediyor. Tarihin başlangıcından beri süregelen dini öğretilerle tanışmak isteyen herkesin okuması gereken bir eser…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Babalar Günü Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title