Haberler

3. Mühendislik Günleri BEÜ'de gerçekleştirildi

Güncelleme:

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) bünyesinde faaliyet gösteren Makine Mühendisliği Öğrenci Topluluğu tarafından çeşitli kurum ve firma temsilcilerinin katılımıyla 3. Mühendislik Günleri seminer faaliyetleri düzenlendi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) bünyesinde faaliyet gösteren Makine Mühendisliği Öğrenci Topluluğu tarafından çeşitli kurum ve firma temsilcilerinin katılımıyla 3. Mühendislik Günleri seminer faaliyetleri düzenlendi.

Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Serdar Yılmaz'ın açılış konuşmasıyla başlayan Mühendislik Günleri, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Zonguldak İl Temsilcisi Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Alışkan'ın "Genç Girişimcilere Kamu Destekleri" konulu sunumu ile devam etti. Zonguldak'ın girişimci ve yenilikçi firması MFA Maske adına Ürün Geliştirme Mühendisi Cansın Piyan ise "Zonguldak'tan Dünyaya Solunum Koruyucu Üretimi" konulu sunumuyla özgün ürünlerini ve kamu desteğinin pratikte gerçekleştirilmiş örneklerini katılımcılarla paylaştı. İlk gün programı soru ve cevap bölümünden sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Veysel Haktan Özaçmak ve Makine Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hamdi Alper Özyiğit tarafından konuşmacılara teşekkür belgelerinin verilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı.

Etkinliğin 2. günü Makine Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hamdi Alper Özyiğit'in yaptığı konuşmayla başladı. ROKETSAN'dan Kıdemli Uzman Sistem Mühendisi Bilgehan Erdoğan'ın "Ar-Ge Sürecinde Yer Almak İçin Hedeflerin Belirlenmesinin Savunma Sanayi Perspektifinden Değerlendirilmesi" başlıklı sunumu ile devam eden programda Bilgehan Erdoğan, lisans dönemi, lisanüstü ve iş hayatında ne tür uğraş ve çalışmaların uygulanmasının faydalı olacağı hususlarına ayrıntılı olarak değindi. Soru cevap bölümünden sonra Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'nun deneyimlerini ve tavsiyelerini dinleyicilere aktardığı konuşmasıyla oturum son buldu.

Mühendislik Günlerinin son günü Makine Mühendisliği Öğrenci Topluluğu Akademik Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ayşegül Çakır Şencan'ın konuşmasıyla başladı. TUSAŞ/TAI Kıdemli Uzman Yazılım Mühendisi Fatih İleri'nin "Pişmanlıktan Uzak Bir Mühendislik Kariyeri İçin Yapılması Gerekenler" başlıklı sunumunda dinleyicilere geleceklerini planlarken nasıl bir yol izlemeleri gerektiği üzerine bilgiler verdi.

3. Mühendislik Günleri, Makine Mühendisliği Öğrenci Topluluğu Akademik Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ayşegül Çakır Şencan'ın Fatih İleri'ye teşekkür belgesi vermesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title