Haberler

27. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Kapanış Töreni Yapıldı

Güncelleme:

27. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, Sanatçı Ayça Özefe'nin konseri eşliğinde Kült Kavaklıdere'de yapılan kapanış töreniyle sona erdi. Festivalde, 70'in üzerinde film izleyiciyle buluştu.

HABER: ZEYNEP BOZUKLU / KAMERA: EYLEM LADİN DEĞER

(ANKARA) - 27. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali kapanış töreni, Sanatçı Ayça Özefe'nin konseri eşliğinde Kült Kavaklıdere'de yapıldı. Festival bu yıl "Daha azı değil daha fazlası, sen uçuşu hatırla" temasıyla düzenlendi. Festivalde, 70'in üzerinde film izleyiciyle buluştu.

Kadın sinemacıların imzasını taşıyan ulusal ve uluslararası uzun metraj, belgesel ve kısa filmleri izleyicilerle buluşturan 27. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali'nin kapanış töreni bugün Ankara'da yapıldı. Festivalin kapanış töreninde Fipresci ödülleri de sahiplerini buldu

Bu yıl 9 Mayıs'ta başlayan festivalin teması 'Daha azı değil daha fazlası, sen uçuşu hatırla' temasıyla düzenlendi. Festivale 100'den fazla film katıldı, 70'in üzerinde film izleyiciyle buluştu.

Ankara Opera Sahnesi'nde yapılan açılış töreniyle başlayan festivalin filmleri eski adıyla Kavaklıdere Sineması, yeni adıyla Kült Kavaklıdere'de izleyicinin karşısına çıktı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Kavaklıdere Festival Sanat Kültür Sinema Kültür Sanat Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title