Haberler

İstanbul'da 25 Şube ve İlçe Emniyet Müdürünün Yeri Değişti

Güncelleme:

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında 11 polis şefinin tayininden sonra dün gece 25 şube ve ilçe emniyet müdürünün de yeri değiştirildi.

Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın görevden alınmasıyla zirve yapan görevden alma sarsıntıları, 25 şube ve ilçe emniyet müdürünün de yerlerinin değiştirilmesiyle devam etti.

25 MÜDÜRÜN YERİ DEĞİŞTİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Selami Altınok'un getirilmesinin ardından bu gece 25 şube ve ilçe müdürünün yerleri değiştirildi. Bu değişiklikler arasında en dikkat çekici olanı Fatih İlçe Emniyet Müdürü Ertan Erçıktı'nın müdüriyet emrine alınması oldu.

4 GÜNDE 2 DEĞİŞİKLİK

Ertan Erçıktı 4 gün önce Asayiş Şube Müdürü iken eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın tarafından Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmişti. Dikkat çeken diğer bir değişiklik ise Narkotik Şube Müdürü Özcan Bulduk'un Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmesi oldu.

ALTINOK'UN ÇALIŞMA EKİBİ BELLİ OLDU

Diğer dikkat çeken bir değişiklik ise Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Metin Titiz'in görevden alınması oldu. Ayrıca Personel Şube Müdürü Emin Yılmaz ve Çevik Kuvvet Şube Müdürü Muhammet Fatih Sarıyıldız da görev yeri değiştirilen müdürler arasında yer aldı. Yapılan bu değişikliklerle Selami Altınok yeni çalışma ekibini de belirlemiş oldu.

11 POLİS MÜDÜRÜ TAYİN EDİLMİŞTİ

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra, operasyonu yapan Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yakub Saygılı ve yardımcıları, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç ve yardımcılarının da arasında bulunduğu 11 polis müdürü tayin edilmişti. Saygılı ve Ardıç müdüriyet emrine çekilmişti. Tayini çıkartılan müdürlerin yerine yeni müdürler atanmıştı.

Müdürlerin tayininin ardından ise İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın görevden alınmıştı. Çapkın'ın yerine de Aksaray Valisi Selami Altınok getirilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Selami Altınok Hüseyin Çapkın Ertan Erçıktı Türkiye Güncel - Operasyon Güncel Haberler

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Kırmızı bültenle aranan 2 uyuşturucu baronu İstanbul'da yakalandı

Kırmızı bültenle aranan 2 uyuşturucu baronu İstanbul'da yakalandı

Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

Şimşek, bakanlığın 15 katlı bina kiraladığı iddiasına ilişkin konuştu: Kiralanan bina eskiden

Şimşek, bakanlığın 15 katlı bina kiraladığı iddiasına ilişkin konuştu: Kiralanan bina eskiden

500

Yorumlar (44)

VEDATvedat-peker34@hotmail.com:

TURK HALKI OLARAKTA BIZ DE SENIN GOREV YERINI DEGISTIRECEZ EY TAYYIP.AZ KALDI.

49
14
yanıtYanıtla
BEKIRBEKIROKVARSENDEGEL@HOTMAIL.COM:

düşüşun muhteşem olacak tayip akilli ol TURKIYE TURKLERINDIR sandiga gomecek bu millet seni

33
17
yanıtYanıtla
Cahit ERELahmetliio@hotmail.com:

Polis müdürlerinin yerleri değiştirildi.Çok doğru bir karar.ama eksiklik var.AKP li yöneticilerin bu eksikliği hemen gidermesi lazım.Polis müdürlerinin akrabası olan 1.2.3. dereceden tüm devlet memuru akrabalarının da yerlerinin değiştirilmesi gerekir.Tanıdığınız AKP yöneticisi varsa,bu bilgiyi hemen iletiniz

13
30
yanıtYanıtla
cahit erelahmetliio@hotmail.com:

yazıyı doğru okuyun.inceliği anlayın.okuduğunuz gibi anlamayın.

yanıt0
yanıt0
HERKES OKUSUN COK ONEMLIseymamaarouf@hotmail.:

ARKADASLAR BUNLAR AMERIKANIN INGILTEREDEKI ELMAS MADENLERININ SAHIBI OLAN MASONLARIN OYUNUDUR AMERIKA TURKIYEYE GELECEK OLAN PETROLUN HALK BANKASINA YATACAK OLMASINDAN RAHATSIZ OLDUGU ICIN DUGMEYE BASTI VE HUKUMETE CAMUR ATMAK ITIBARSIZLASTIRMAK VE MASON BANKASI OLMAYAN TEK BANKA OLAN HALK BANKASINA SATIN ALINMIS EMNIYET MUDURLERINI VE SAVCILARI DEVREYE SOKARAK BU ITIBARSIZLASTIRMA HUKUMETI GOZDEN DUSURME VE HALKBANKI YANI KERKUKTEN GELECEK PETROLUN PARASINI ELE GECIRME CABASIDIR

15
25
yanıtYanıtla
bilgiçozbekaydemir@hotmail.com:

iyide,genel müdürün ayakkabı kutusundan çıkan ,yemyeşil dolarlar ne olacak,saf adam.

yanıt0
yanıt0
SONNpanasonlife21@hotmail.com:

çok komiksin

yanıt0
yanıt0
KAOSsabiz34@hotmail.com:

HAYRET EDİYORUM YA GÖZ GÖRE GÖRE BU POLİS AMİRLERİ MEMURLARII ÖDÜL VERLECEK PİRİM VERİLECEKKEN GÖREV YERLERİ DEĞİŞTİRİLSİN SÜMENALTI DAHA ÖNCEDE OLMADIIMI BUNLAR ALLLAAHIM SEN BÜYÜKSÜN İSLAMİYETİ YÜCELTMEK İCİN HZ PEYGAMBER EFENDİMİZ VE ONUN SAFINDA YER ALMIŞ DEĞERLİ İNSANLAR SERVETLERİNİ BU UĞURDA HARCAMIŞTIR BİR HURMAYA ŞÜKÜR ETMİŞTİR MİLYONDOLARLARI CELİK KSA KOLEKSİYONLARINI RÜŞVET ALMALAR VERMELER İSLAMİYETİN NERESİNDE ALLLAH ARKAMIZDA DİYOR ALLLAH BUNU NASIL İSTER HAK HUKUK ADALET NEREDE.

26
10
yanıtYanıtla
hadi ordan la bebebm_17102010@hotmail.com:

kaos a bak sen nedense kaç gündür kendini yırtar oldu. bide başka kişilere müslümanlık taslıyor ama bilmiyor ki zaten adından açıklıyr ne yapmak istediğini

yanıt0
yanıt0
HUZURasd@hotmail.com:

Doğru söze ne hace helal olsun kardeşim bizimde yıllardır anlatmak istediğimiz buydu sonunda sizde anlamaya başladınız nihayet

yanıt0
yanıt0
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title