Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Hatay'ın İskenderun, Dörtyol, Kırıkhan ve Altınözü ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hatay'ın İskenderun, Dörtyol, Kırıkhan ve Altınözü ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İskenderun ilçesi Anıt Meydanı'nda düzenlenen tören Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başladı.

Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Kutlama programına İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Aktaş, İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Çağın Taşkın, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

-Dörtyol

Dörtyol ilçesindeki tören İnönü Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Törende Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak ve Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı.

Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Öğrencilerin hazırladığı çeşitli gösterilerin ardından okullararası yapılan şiir, kompozisyon ve spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

-Altınözü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Altınözü ilçesinde de çeşitli etkinlikle kutlandı.

Kutlama törenleri Tacettin Sürmeli Parkı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Törende Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Yay, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Cumhuriyet İlkokulu'nda devam kutlama etkinliklerinde öğrencilerin hazırladıkları gösteriler sunuldu.

-Kırıkhan

Kırıkhan ilçesinde de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı.

Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan'ın, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan törenler saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından son buldu.

Kaynak: AA / Güncel

İskenderun 23 Nisan Altınözü Dörtyol Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title