Haberler

23. Akbank Caz Festivali Atölye Çalışmaları ve Paneller

Güncelleme:

23. Akbank Caz Festivali, zengin konser programının yanı sıra yaratıcı atölye çalışmalarına ve bir çok ilgi çekici panele evsahipliği yapıyor.

Türkiye'nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan 23. Akbank Caz Festivali, zengin konser programının yanı sıra yanatıcı atölye çalışmalarına ve bir çok ilgi çekici panele evsahipliği yapıyor.

23. AKBANK CAZ FESTİVALİ PANELLER:

Ø PANEL - Butch Morris Anısına

Festival kapsamındaki ilk panelde; bu yıl aramızdan ayrılan usta caz müzisyeni Lawrence D. "Butch" Morris, bir kez daha anılacak. Mehmet Uluğ, Sevin Okyay ve Hülya Tunçağ'ın yanı sıra Festival'de de sahne alan Harriet Tubman'ın gitaristi Brandon Ross'un konuşmacı olarak katılacağı panelde Morris'in cazda devrim yaratan canlı performansları, anıları ve müzik dünyasına bıraktığı miras caz tutkunları ile paylaşılacak.

5 Ekim 2013, Cumartesi Saat: 16:00 Yer: Akbank Sanat

Ø PANEL - Caz ve Teknoloji (Artısıyla Eksisiyle)

Teknoloji daima cazın lehine mi işledi yoksa bazı uygulamalarda ruhunu mu öldürdü? Deneyimli radyo programcısı ve müzik yazarı Hülya Tunçağ'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek panel, caz ve teknoloji arasındaki ilişkiye odaklanacak.

9 Ekim 2013, Çarşamba Saat: 16:00 Yer: Akbank Sanat

Ø PANEL - Caz Müziğinde Üç Farklı Yetişme Tarzı

Farklı disiplinlerden ve eğitim süreçlerinden geçen Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli caz sanatçılarından Önder Foçan, Kerem Görsev ve Ferit Odman, Hakan Tüfekçi moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde, caz müziğinde eğitimin önemi ve yetişme tarzlarının geçmişten günümüze uzanan katkıları ele alınacak.

10 Ekim 2013, Perşembe Saat: 19:00 Yer: Akbank Sanat

23. AKBANK CAZ FESTİVALİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI:

Ø ATÖLYE: Tap Away

Atölye Dans'ta canlı piyano eşliğinde gerçekleştirilecek "Tap Away" atölye çalışmasında, katılımcılar, 19. yüzyılda ABD'de ortaya çıkan ve daha sonra tüm dünyaya yayılan tap dansının tüm inceliklerini eğitmenlerle beraber pratik etme şansı yakalayacak. Etkinlik ile tap dansının çeşitli kombinasyonlarından faydalanarak, katılımcıların günlük hayatın stresinden kurtulmaları ve "Singing in the Rain" gibi eski müzikallerde hissedilen neşeli atmosferin günümüzün zor şehir hayatında yeniden yakalanması amaçlanıyor.

5 Ekim 2013, Cumartesi Saat: 15:00 Yer: Atölye Dans

12 Ekim 2013, Cumartesi Saat: 15:00 Yer: Atölye Dans

Ø ATÖLYE: Ezo Sunal Çocuk Atölyesi - "Çocuklarla Caz"

Orrf Yaklaşımı'na dayalı olarak yapılacak "Çocuklarla Caz" atölye çalışmasında, en temel caz ritmi olan swing, beden perküsyonu, tekerlemeler ve oyunlarla çocuklara tanıtılacak. Bu ritmin üzerine Orff Çalgıları kullanılarak çocuklarla beraber melodik doğaçlamalar yapılacak ve çocuklardan renkli bir caz orkestrası oluşturulacak.

5 Ekim 2013, Cumartesi Saat: 14:00 Yer: Akbank Sanat

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akbank Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları... Yağ çözücü evde nasıl yapılır? Evde doğal yağ çözücü yapımı İSTİKLAL CADDESİ'NDE YANGIN MI ÇIKIT? İstiklal Caddesi'nde yangın paniği! Ne oldu, olay ne? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title