Haberler

2023 Vizyonu Türkiye İçin Hayal Değildir

Güncelleme:

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu "2023 vizyonu ülkemizin dünya liderliği için ortaya konmuş önemli bir hedeftir." dedi.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Abdulkadir Çıkmaz'ı makamında ziyaret ederek Türkiye ihracat ortalamasının üzerinde gerçekleştirilen ihracatlar dan dolayı kutlayan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu "2023 vizyonu ülkemizin dünya liderliği için ortaya konmuş önemli bir hedeftir." dedi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz'ı ziyaret etti. Ziyarete GAİB Genel Sekreteri Salim Kocaer, Genel Sekreter Yardımcıları Aydın Kutluğ ve Mikail İrtegün'de katıldı. Türkiye'nin son on yıl içerisinde AB ülkelerine kıyasla önemli yol aldığını ve mevcut genç nüfusun önemli bir unsur olduğunu ifade eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu "Gaziantep ülkemizin en çok ihracat yapan illeri arasında ilk beş içerisinde yer almaktadır. Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri ise ülke ortalamasının çok üzerinde bir ihracatla dünyanın 181 ülkesine ihracat yapan önemli bir kuruluşumuzdur. Gaziantep çalıyor, Gaziantep üretiyor, Gaziantep ülkemize katma değer sağlıyor yeni istihdam alanları sağlıyor.

Türkiye'nin dünya piyasalarındaki bilinirlik oranı hızla artarken bu ihracatımıza olumlu olarak yansıyor. Türkiye'nin tanıtımı Türk marka ve ürünlerinin de tanıtımı anlamına gelmektedir. Bizler el ele vererek üreticimizin, ihracatçımızın ve sanayicilerimizin başarısı için çalışmaya devam edeceğiz. 2023 vizyonu Türkiye'nin gelişmiş dünya ülkeleri arasına girebilmesi için önemli bir adımdır ve hayal olmayacaktır. Bu vizyonun ve hedeflerin yakalanabilmesi için üretimden ihracata bütün birimler tam kapasite çalışmalarını sürdürmekte, ilgili bakanlıklarımız mevzuatlardan kaynaklanan sorunların çözümü için gerekli her türlü çalışmayı sürdürmektedir. GAİB Koordinatör Başkanımız Sayın Abdulkadir Çıkmaz'ın şahsında bütün ihracatçılarımızı kutluyoruz. Bizler milletimizin hizmetkârıyız. Sorunların çözümü noktasında daima elimizden gelenleri yapmak için 24 saat iş başındayız "dedi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu'nun ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz "Siyasi istikrar, ekonomik istikrarı, ekonomik istikrar toplumsal istikrarı getirir. Son on yıldır ülkemizde sağlanan siyasi istikrarın ekonomiye yansıması artan ihracat rakamlarımızla ortadadır. Gaziantep üretiyor, Gaziantep ürettiğini dünyanın her yerine satıyor, satmaya da devam edecektir. Kaliteli ve ekonomik üretim dünya piyasalarında rekabet gücümüzü arttıracaktır. Gaziantep milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Her türlü sorunumuzda sürekli yanımızda bizimle ortak hareket ediyorlar. Önümüzdeki süreçte amacından çıkan Gezi olaylarının sonlandırılması ve piyasalardaki tedirginliğin ortadan kaldırılması çok önemlidir. Gerekli önlemlerin alınacağına ve ekonomimizin belirlenen hedeflere ulaşması için çalışmaların sürdürüleceğine inanıyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halil Mazıcıoğlu Gaziantep Ak Parti Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title