Haberler

2 Kadın Evlerinde Kanlar İçinde Ölü Bulundu

Güncelleme:

Bolu ve Denizli'de tüyler ürperten iki kadın cinayeti işlendi. İki kadın evlerinde kanlar için ölü olarak bulundu. Polis zanlıları takibe aldı.

Bolu ve Denizli'de iki kadın evlerinde kanlar içinde ölü olarak bulundu. Bolu'daki cinayette kesici alet kullanılırken Denizli'deki cinayette ise tornavida ile işlendi.

BOLU

Bolu'da, eşinden boşandıktan sonra yalnız yaşayan 31 yaşındaki Nurten Çelikbaş darp edildikten sonra kafasına kesici aletle vurularak öldürülmüş halde bulundu. Polis, cinayat zanlısını belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Olay, dün akşam saatlerinde, Kültür Mahallesi Atilla Sokak'ta Nurten Çelikbaş'a ait evde meydana geldi. Bolu İzzet Baysal eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Nurten Çelikbaş'ın kapısının açık olmasından şüphelenen komşuları eve girdiklerinde genç kadını kanlar içerisinde buldu. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Nurten Çelikbaş'ın darp edildiğini, kafasına kesici bir aletle vurulduğunu belirledi. Cumhuriyet Savcısı incelemelerde bulunurken, polis ekipleri ise evde ve çevresinde delil aradı.

İKİ KİŞİLİK KAHVALTI SOFRASI

Nurten Çelikbaş'ın evinde iki kişilik bir kahvaltı masasının bulunması nedeniyle cinayetin Sabah saatlerinde işlendiği üzerinde duran polis, kapıda da zorlama bulunmadığını tespit etti. Nurten Çelikbaş'ın cenazesinin evden çıkarıldığı sırada yakınları ve mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Nurten Çelikbaş'ın daha önce 2 kez evlenip boşandığı öğrenilirken, cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

DENİZLİ

Denizli'de de apart dairede Havva Boyacı'nın cesedi bulundu. Boyaca'nın, vücudunun çeşitli yerlerine soplanan tornavidayla öldürülmüş olduğu belirlendi.

ÇİLİNGİR İLE EVE GİRİLDİ

Olay dün saat 18.00 sıralarında Feslikan Mahallesi, 992 sokaktaki apartta meydana geldi. Bir süredir kendisinden haber alınamayan 32 yaşındaki Havva Boyacı'nın, arkadaşı polisten yardım istedi. Polis eşliğinde Bocayı'nın kaldığı apart dairenin kapısı çilingir yardımıyla açıldı.

DEFALARCA TORNAVİDA SAPLANMIŞ

Evde yapılan araştırmada Havva Boyacı'nın kanlar içindeki cesedi bulundu. Boyacı'nın, vücudun çeşitli yerlerine saplanan tornovidayla öldürüldüğü saptandı. Nöbetçi savcının incelemesinin ardından Boyacı'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İzzet Baysal Havva Boyacı Denizli Bolu Güncel Haberler

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? (%) Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 10 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Haziran burç yorumları nedir?
Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

500

Yorumlar (6)

nolacak halimiz bilmem kii...?:

gün gecmiyorki, , kadin cinayeti islenmesin, , ne evlenmesini, biliyoruz nede bosanmasini. . ! bence en büyük problem, , dinimizden uzak bir yasam tarzini benimsememizden kaynaklanan bir durum söz konusudur. .

31
4
yanıtYanıtla
seyit ahmet altaşMobil-ANDROID:

ilk yorumu ben yapim. devlet.evli bir kadına aşk yaşamaya ve boşanmaya hak tanıtırsa tabiki büyle olur.

17
8
yanıtYanıtla
VatandasmobilWeb@haberler.com:

Öldürün öldürün kadin düsmanlari Halk hanzolar

10
10
yanıtYanıtla
muhammed_hamzamobilWeb@haberler.com:

batı da olmayan medeni kanun bizlerde var... kanun nezninde öyle bir şekle geldik ki kadınlar sanki amazon olmuş gibi, erkekler ise kadının kullandığı ve zaruri ihtiyacını gördüğü köle gibi yapılmış... erkeğin kabul edemiyeçegi atmosferi kadınlar yaşamak isteyince bu durumlar kaçınılmaz oluyor... üstüne bir de müslüman bir ülkede zinayı serbest bırakırsan ne beklenirki . .. şimdi çıkarlar kadın hakları diye cazgırlık ederler... durun bir dakika ya ... bu kadınlarımızı namuslarımızı araya düşüren zihniyet bu akp zihniyeti değilmi. ..bunların yanlış olduğunu bile bile oy için bu şekle getirmedimi. .. sadece kadın oyları için .... hepsi bu....

6
6
yanıtYanıtla
Yavuz SelimMobil-IOS:

BELAM BIN BUARA LAR OLDUGU MÜDDETCE ALLAH VE PEYGAMBERI BU MILLET ANLAYAMAZ.BASIMIZDAKILERE HZ.MUHAMMET S.A.V. IN HAYATINI OKUMALARINI VE UYGULAMALARINI VE MILLETEDE UYGULAMALARINI TAVSIYE EDIYORUM.YOKSA TÜRK MILLETI HELAK OLMAYA MAHKUMDUR.VESSELAM

8
3
yanıtYanıtla
CarlosMobil-IOS:

Kocalari veya dost du akadarmis yasami

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title