Haberler

16 Yıl Sonra Dünyaya Gelen Dördüzler 5 Yaşına Girdi

Kayseri’de Halil ve Zeynep Özer çiftinin 16 yıl sonra sahip oldukları dördüzler, 5 yaşına girdi.

Halil ve Zeynep Özer çiftinin 16 yıl sonra dünyaya getirdikleri Leylanur, Buğlem, Zeynep ve İsmail Sami, bugün 5 yaşına girdi.Baba Halil Özer, “Büyütmek tabii ki çok zor, büyük zorluklar içinde büyüttük. Bu yaşa geldiler, sağlıkları çok iyi. 4’ü bitirdiler 5’ten gün almaya başlayacaklar” diye konuşurken, anne Zübeyde Özer, “Rabb'imin mucizeleri bunlar. 16 yıl sonra büyük zorluklarla dünyaya geldiler. Şimdi de büyüdüler. Biraz yaramazlıkları var tabii ki. Şükürler olsun iyiler. Zorlukları çok, küçükken altlarını temizleyip mamalarını veriyorduk, rahattık. Şimdi istekleri farklılaştı ve farklı karakterlere büründüler. Zorluk çekiyoruz” dedi.Zeynep, Leylanur, Buğlem ve İsmail Sami, yaş günlerini kestikleri pasta ile kutladı.

ALPARSLAN ÖTÜKEN

KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halil Özer Kayseri Politika Güncel Haberler

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 3 Haziran Pazartesi Survivor'da kim kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 3 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Yalan 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (1)

Eda ErdoğanmobilWeb@haberler.com:

Canım öğrencilerim ismail Sami ve leyla nur ve onların sevdikleri kardeşleri zeynep güler buğlem Allah ım sizi korusun gülen yüzünüz hep gülsün sağlık mutlululuk başarı dolu ömrünüz olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title