Haberler

15 Temmuz Şehitlerinin Kabri Ziyaret Edildi

Güncelleme:

Adana'da 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan ikiz polisler Ahmet ve Mehmet Oruç'un babası Hacı Ali Oruç, oğullarının kabrini ziyaret etti. Baba Oruç, her yıl 15 Temmuz'da yaralarının bir kez daha acıdığını belirterek vatan için canlarını vermeye hazır olduklarını söyledi. Adana Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve diğer yetkililer de kabri ziyaret ederek dua etti ve karanfil bıraktı.

15 TEMMUZ darbe girişiminde şehit olan ikiz polisler Ahmet ile Mehmet Oruç'un babası Hacı Ali Oruç, Adana'da oğullarının kabrini ziyaret etti. Baba Oruç, "Her 15 Temmuz'da yaralarımız bir kere daha acıyor. Bu vatan için bizler de gerekirse canımızı vermeye hazırız" dedi.

Adana'da Vali Süleyman Elban, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, askeri erkan ve kent protokolünden oluşan heyet, bugün 15 Temmuz darbe girişiminde Ankara'da şehit edilen polis memuru ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç'un Ali Hocalı Mahallesi Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti. Burada şehit ikizlerin babası Hacı Ali Oruç ile bir araya gelen heyet, dua edip, kardeşlerin kabrine karanfil bıraktı.

'ŞEHİTLERİMİZİ MİNNET DUYGUSUYLA ANIYORUZ'

Adana Valisi Elban, "Ülkemiz, tarihinde görülmemiş bir ihanetle karşı karşıya kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, gözünü kırpmadan vatan ve mukaddesat uğruna canını feda etmeye hazır birçok kahraman vatan evladının fedakarlığıyla ihaneti bertaraf ettik. Bu belayı defederken 251 şehit verdik. Bugün, bu şehitlerimizi minnet duygusuyla anmak için ziyaret ediyoruz" dedi. ?İkiz şehitlerin babası Hacı Ali Oruç ise her yıl 15 Temmuz'da aynı acıları yaşadıklarını belirterek "Allah, bir daha böyle hain bir darbe girişimi göstermesin. Her 15 Temmuz'da yaralarımız bir kere daha acıyor. Bu vatan için bizler de gerekirse canımızı vermeye hazırız" diye konuştu. Heyet, şehitler Halit Yaşar Mine ile Yunus Uğur'un kabirlerini ziyaret etti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Oruç 15 Temmuz Ali Oruç Adana Baba Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

title