Haberler

122 yaşındaki Emine nineye, Anneler Günü hediyesi

VAN'ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, jandarma ekipleriyle birlikte ilçeye bağlı Andaç Mahallesi'nde yaşayan 122 yaşındaki Emine Baytar'ı evinde ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı.

VAN'ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, jandarma ekipleriyle birlikte ilçeye bağlı Andaç Mahallesi'nde yaşayan 122 yaşındaki Emine Baytar'ı evinde ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı. Başkan Say, günün anısına Emine nineye, yatak takımı hediye etti.

Yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele çalışmaları kapsamında illerde valilik, ilçelerde kaymakamlıklar bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, evden çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü bireyler ile kronik rahatsızlığı olanların ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarını sürdürüyor.

KAFKASYA DOĞUMLU EMİNE NİNE DİLE KOLAY 122 YAŞINDA

Van'ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Anneler Günü vesilesiyle, ilçeye bağlı Andaç Mahallesi'nde yaşayan 122 yaşındaki Emine Baytar'ı ziyaret etti. Başkan Say, Andaç Mahallesi'nde 65 yaşındaki oğlu Faris Baytar, gelini ve torunlarıyla yaşayan, nüfus cüzdanı bilgilerine göre 1898 Kafkas doğumlu Emine Baytar'ı evinde ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı. Say, günün anısına Emine nineye yatak takımı hediye etti. Jandarma ekipleri de Emine nineye çiçek ve çeşitli hediyeler verirken, Başkan Say, yanına gelen çocuklara da çeşitli oyuncaklar hediye etti.

'GAYET SAĞLIKLI'

Emine nine ile Kürtçe sohbet edip, kaç yaşında olduğunu soran Say, "Daha önce jandarma komutanımızla ziyeret ettiğimiz Emine annemiz 122 yaşında.O zaman bir ihtiyacın var mı diye sormuştuk. O da uzun yıllardır bir yatak baza isteği olduğunu bize söyledi. Biz de ona Anneler Günü hediyesi olarak sürpriz yaptık. Bugün gününü kutladık. Emine annemiz de gayet sağlıklı. Halini hatrını sorduk. Neler istediğini sorduk. İnşallah bu şekilde çalışmalarımız ve diyaloglarımız devam edecek"dedi. Emine nine de Kürtçe olarak başkana ziyaret için teşekkür edip, mutlu olduğunu söyledi.

5 ÇOCUĞU VE 80 TORUNU VAR

Oğlu Faris Baştar ise, "Annemin 5 çocuğu ve 80'e yakın torunu var. Gayet sağlıklı. Süt, yoğurt ve etle besleniyor. Şu an sağlık sorunu yok. Anneme yatak takımı hediye eden Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve beraberinde gelen jandarma ekiplerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anneler Günü İsmail Say Jandarma Edremit Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Bakmadan Geçme

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu?
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title