Haberler

11 yaşındaki Dilek, kumbarasında biriktirdiği parayı poliklinik için bağışladı

Güncelleme:

11 yaşındaki Dilek, kumbarasında biriktirdiği parayı poliklinik için bağışladı 11 yaşındaki Dilek, bağışı ile Başkan Aksoy'u duygulandırdı Antalyalı olmasına rağmen yaz tatilinde Avşa Adası'nda yaşayan 11 yaşındaki Dilek Zeynep Ekinci, kumbarasında biriktirdiği parasını Avşa Adası'nda temeli...

11 yaşındaki Dilek, kumbarasında biriktirdiği parayı poliklinik için bağışladı

11 yaşındaki Dilek, bağışı ile Başkan Aksoy'u duygulandırdı

BALIKESİR - Antalyalı olmasına rağmen yaz tatilinde Avşa Adası'nda yaşayan 11 yaşındaki Dilek Zeynep Ekinci, kumbarasında biriktirdiği parasını Avşa Adası'nda temeli atılan poliklinik binasının yapımına bağışladı. Parasını poliklinik için bağışlayan Dilek'i telefon ile arayan Başkan Aksoy, duyarlı davranışı için kutlayarak, yazın ailesi ile birlikte adaları gezdirme sözü verdi.

Kumbarasında biriktirdiği parayı Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'un girişimiyle başlatılan poliklinik binasının yapımına bağışladığını sosyal medya üzerinden duyuran Dilek Zeynep Ekinci, "Merhaba Süleyman amca. Ben Dilek Zeynep Ekinci. 11 yaşındayım. 11 yıldan beri Avşa Adası'na gelmekteyim ve her sezon 2 defa geliyorum. Babam Antalyalı olmasına rağmen, Antalya'ya gitmiyorum. Avşa Adası'nı çok seviyorum. Kumbaramda biriktirmiş olduğum paramı Avşa Adası sağlık ocağı için vermek istiyorum ve sizi çok seviyorum. İyi ki belediye başkanısınız, ellerinizden öperim" ifadelerine yer verdi.

Minik hayırseverin mesajını okuyan Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy da yine sosyal medya üzerinden Dilek Zeynep Ekinci'ye şu yanıtı verdi: "Sevgili Kızım Dilek Zeynep. Bir mesajınla bizi nasıl duygulandırdın bilemezsin. Mesajı okuduğumda çok duygulandım. Avşa Adası'na her yaz ailesiyle tatile gelen Dilek Zeynep, Avşa'da bir ev hayali ile ailesine destek olabilmek için kumbarasında biriktirdiği parayı poliklinik binasının yapımına bağışladı. Gurur duyduk evlat. Sana ve seni böyle vicdanlı yetiştiren ailene teşekkür ederiz.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Aksoy Marmara Ekinci Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title