Haberler

10 Üniversite ICTPE 2013 Konferansında Buluştu

Güncelleme:

7 ülkeden 10 üniversite Işık Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen ICTPE 2013 Konferansında buluştu.

Her yıl başka bir ülkede gerçekleştirilen Uluslararası "Elektrik Mühendisliğinde Teknik ve Fiziksel Problemler Konferansı bu yıl 7 ülkeden 10 Üniversitenin katılımı ile Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde gerçekleştiriliyor.

7 ülkeden 10 üniversite ve bilim kurumunun yer aldığı, Türkiye, Norveç, İran, Romanya, Azerbaycan, İspanya, KKTC ortaklığı ile oluşturulan ICTPE 2013 Elektirik Elektronik Mühendisliğinde Teknik ve Fiziksel Problemler Konferansı, Işık Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile düzenlenerek 9-11 Eylül 2013 tarihleri arasında Işık Üniversitesinde gerçekleştiriliyor.

Konferansın açılış konuşmasında Işık Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Yorgo İstefanopulos, tüm misafirlere hoş geldiniz konuşmasını yaptıktan sonra Işık Üniversitesini tanıttı ve konferans hakkında faydalı bilgiler verdi. ICTPE'nin geçmiş yıllarda yapılan konferanslarına ait videolar izlendi. Katılımcılardan; Prof. Dr. Ömer Usta Arif Hashimov, Prof. Dr. Nariman Rahmanov, Prof. Dr. Naser Tabatabei, Prof. Dr. Cengiz Taplamacıoğlu, Prof. Dr. Nicu Bizon, Prof. Dr. Javier Bilbao ve Doç. Dr. Özgür Cemal Özerdem, konuşmalarını yaptılar.

Üç gün boyunca sürecek olan konferansta; Güç ve Enerji Sistemleri, Elektrik-Elektronik, Kontrol Sistemleri, Telekomünikasyon, Bilgisayar ve Enformasyon Teknolojileri, Robotik, Yenilenebilir Enerji Kaynakları, Enerji Sistemlerine İlişkin Mühendislik Alanları, Teknik Uygulamalar, Biyomedikal Mühendisliği ve bu konularda eğitim ve öğrenme yöntemleri üzerinde konuşmalar ve sunumlar yapılacak. Ayrıca katılımcılara 11 Eylül Çarşamba günü İstanbul gezisi düzenlenerek İstanbul'un Kültürel ve Tarihi mirasları hakkında bilgiler verilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Eylül Şile Güncel Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Bakmadan Geçme

Sakaryaspor Bodrumspor maçı CANLI izle! (HD) 30 Mayıs Sakaryaspor Bodrumspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 30-31 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 30-31 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 30 Mayıs Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 30 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 30 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #129300 Survivor CANLI izle! 30 Mayıs Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Hudutsuz Sevda 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İnci Taneleri 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 71. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title