Haberler

10. Uluslararası Kar Film Festivali Sona Erdi

Güncelleme:

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen, Uluslararası Kar Film Festivali gala gecesiyle sona erdi.

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen, "Uluslararası Kar Film Festivali" gala gecesiyle sona erdi.

Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen festival boyunca, oyuncu, yönetmen ve akademisyenler tarafından sunumlar yapıldı.

Selda Alkor, Nihal Menzil gibi tiyatro ve sinema sanatçılarının konferans verdiği festivalde, "Ekmeğim" adlı filmin gösterimi ve Hababam Sınıfı filminin "Hayta İsmail" lakaplı oyuncu Ahmet Arıman ile de söyleşi gerçekleştirildi.

- Festivalin galası

İki gün süren yoğun katılımın olduğu festivalin bitişi dolayısıyla Selda Alkor, Nihal Menzil ve Ahmet Arıman gibi ünlü tiyatro ve sinema sanatçılarının da katıldığı bir gala düzenlendi.

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Yavuz, yaptığı konuşmada, Kar Film Festivali'nin özgün bir festival olduğunu yine gösterdiğini söyledi.

Yavuz, "Bu festivalin düzenlenmesinde herkesin emeği var. Sadece düzenleyenler, gelen değerli konuklarımız ve koşuşturanlar değil. Salonlardaki yüzlerce öğrenci kendilerini o ekibin bir parçası gibi hissettiler. Bence bu da çok değerliydi. Çok güzel, çok başarılı, çok etkili ve sorunları çok az olan, gerçekten mükemmele yakın bir organizasyon geçirdik. O yüzden çok mutluyum" diye konuştu.

Gece, festivale katılan davetlilere plaket verilmesi ile son buldu.

Kaynak: AA / Güncel

Atatürk Üniversitesi Selda Alkor Uğur Yavuz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title