Haberler

-10 Derecede Kar Banyosu

Güncelleme:

İsimlerini kışın karda ve buzlu suda yaptıkları kar banyosu ile duyuran "Kar Kaplanları" yine Erciyes'in zirvesindeydi.

Dünyaya isimlerini kışın karda ve buzlu suda yaptıkları kar banyosu ile duyuran Herkes İçin Spor Federasyonu'na bağlı Erciyes Kar Kaplanları, TRT Okul kanalında yayımlanacak program için kar banyosu yaptı.

Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü üyesi yaklaşık 40 kişi, Erciyes yolu üzerinde bulunan Yeşilvadi düzlüğünde gerçekleştirilen çekimden önce Çamlık Tepesi'nde ısınma hareketleri yaptı. Daha sonra yapımcılığını Hüseyin Kılıç, yönetmenliğini Göknil Duygulu'nun yaptığı, TRT Okul kanalında her sabah saat 10.00-10.20 saatleri arasında yayınlanan program için kamera karşısına geçti. Erciyes Kar Kaplanları, yine belden yukarısı çıplak olarak eksi 10 derecede 2 spor eğitmeni eşliğinde kültür-fizik hareketleri ve kar banyosu yaptı.

Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Davut Güleç, gönüllü kültür ve turizm elçiliğini, sağlıklı ve bilinçli sporu tanıtmaya devam edeceklerini kaydetti.

TRT Okul programı yapımcısı Hüseyin Kılıç da, "Ekibimizle birlikte tüm il, ilçe ve köylerimize giderek oralarda yaşayan 7'den 70'e herkesle günümüzün spor trendleri olan aletli fitness, spor salonları yerine herkesin açık havada bol oksijen soluyarak, balkonda, bahçede, tarlada, deniz kenarında, parkta, dağda basit egzersiz hareketleriyle, günlük hayatta kullanılan top, sopa, lastik, ip, havlu, yastık, su şişesi gibi basit aletlerle sağlıklı yaşama adım atabilmenin ne kadar kolay olduğunu programımıza katılanlarla ve izleyicilerle paylaşıyoruz" diye konuştu.

Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü'nün dünyaca tanınmış bir kulüp olduğunu belirten Kılıç, şöyle devam etti:

" Türkiye'nin, Kayseri'nin, Erciyes'in tanıtımına önemli katkıda bulunuyor. Bu spor kulübümüzle de bir etkinlik yaptık. Yayınlandığında büyük ilgi göreceğinden eminim. Bugüne kadar yaklaşık yüz il, ilçe ve köyde gerçekleştirmiş olduğumuz ezber bozan programımızda Türkiye'nin tüm il, ilçe ve köylerini gezmeye devam ederek zaman probleminden, maddi olanaklardan dolayı spor yapamamaktan yakınan herkes için çok uygun olan bu yöntemi paylaşmaya devam edeceğiz. Özellikle açık havada yapılan egzersiz hareketleri çalışanların da güne daha zinde başlayıp, stressiz bitirmelerini sağlar. En önemlisi de yapılan araştırmalarda ulaşılan veriler neticesinde iş veriminde büyük ölçüde artış gözlenmiştir. Bu yöntemin en büyük örneği dünya teknoloji devi Japonya'dır. Artık günümüzde ülkemizde de yer alan birçok firma tarafından benimsenmiş ve uygulanmakta olan bir yöntem. Son zamanlarda bazı yerel yönetim yetkilerimiz de bu yöntemle halkla iç içe açık havada spor yapma faaliyetleriyle yaşadıkları kentlere, ilçelere, köylere yeni bir bakış açısı kazandırdı."

KAYSERİ

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Kılıç Erciyes Kar Türkiye Kayseri Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title