Haberler

01.11.2013 Gs Konyaspor Maçı Geniş Özeti ve Gollerini İzle. Tt Arena'da Puan Savaşı.

Güncelleme:

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 10.haftasında Lig'de 12.sırada yer alan Torku Konyaspor ile karşı karşıya geldi.

Galatasaray Torku Konyaspor maçı özeti izle -  Galatasaray Torku Konyaspor maçı golleri izle - Galatasaray Torku Konyaspor maçı geniş özeti izle. Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 10.haftasında Lig'de 12.sırada yer alan Torku Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray Torku Konyaspor maçı özetini ve Galatasaray Torku Konyaspor maçı gollerini izlemek için ilgili linkler haberimizde verilmiştir. Galatasaray Torku Konyaspor maçı geniş özeti ve gollerini izle mek için ilgili linke tıklamanız yeterli.
Galatasaray Torku Konyaspor maçı golleri izle
Galatasaray Torku Konyaspor maçı özeti izle

Galatasaray Torku Konyaspor maçı Canlı Lig Tv izle . Galatasaray Torku Konyaspor maçı Lig Tv izle me bağlantısı haberimizde. Galatasaray Torku Konyaspor maçı Lig Tv' den canlıizle mek için ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz. Galatasaray Konyaspor maçı burada. Galatasaray Konyaspor maçı Canlı Lig Tv izle mek için linke tıklayınız. Spor Toto Süper Lig 10.hafta mücadelesi. Galatasaray Torku Konyaspor maçı izle .Galatasaray Konyaspor maçı Lig Tv izle .

Galatasaray , bugün 10. haftanın açılış müsabakasında Torku Konyaspor 'u konuk edecek. Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig'de bu sezon cuma günleri oynadığı karşılaşmalardan 3 puan çıkaramadı. Şampiyon tamamladığı geçen sezon da cuma günleri oynadığı 9 karşılaşmanın 6'sında puan kaybı yaşayan Cim Bom, rakibi karşısında aynı hatayı tekrarlamak istemiyor. Aslan, kritik randevuyu kazanarak ligdeki galibiyet serisini 3 maça çıkarmak ve Devler Ligi'ndeki Kopenhag mücadelesi öncesi moral depolamak istiyor.

GALATASARAY - TORKU KONYASPOR MAÇI MUHTEMEL KADROLAR

Galatasaray : Muslera, Dany, Semih, Chedjou, Sneijder (Emre Çolak), Selçuk, Melo, Sabri, Burak, Umut, Drogba

TORKU KONYASPOR : İtandje, Ali Turan, Erdinç, Selim, Ergün, Mehmet Güven, Borek, Djalma, Erdal, Recep, Gekas

SAAT: 20.00 STAT: Türk Telekom Arena

HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu YAYIN: Lig TV

Canlı Anlatım

Galatasaray'ın çok zor bir süreçten geçtiğini anlatan tecrübeli yönetici, "Zor bir dönemi atlattık diyebiliriz. Takımımız ve teknik ekibimiz bu zaman dilimini çok iyi değerlendirerek başarılı oldu. Üç K, yani Kardemir Karabükpor, Kopenhag ve Kayserispor karşılaşmalarında başarılı olduk. Şimdi sıra diğer üç K'da; Konya, Kopenhag ve Kadıköy. Bu kritik virajı da atlatırsak rahat bir nefes alacağımızı düşünüyorum. Futbolcularımın ve teknik heyetimin bu engellere iyi kanalize olacağına inanıyorum. Önümüzdeki engelleri geçerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz." diye konuştu.

Öte yandan Galatasaray'da bugün oynanacak Torku Konyaspor mücadelesi öncesinde sakatlığı süren Hollandalı Wesley Sneijder'in durumu belirsizliğini koruyor. Kayserispor mücadelesinde sakatlandıktan sonra bel ağrıları nedeniyle hafta içindeki antrenmanlarda takımla çalışamayan Sneijder'in, Torku Konyaspor maçında oynayıp oynamayacağıyla ilgili kararın maç saatinde belli olacağı aktarıldı. Teknik direktör Roberto Mancini'nin, oynamasına engel bir durumun olmamasına rağmen 5 Kasım Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde yapılacak Kopenhag maçını da düşünerek, takımın son haftalardaki gol yükünü çeken yıldız oyuncuyu riske etmeyebileceği belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Torku Konyaspor Galatasaray Lig Tv Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu? Hareket Proje Taşımacılığı helal mi, caiz mi? Postpartum (doğum sonrası) depresyon nedir? DOLAR BUGÜN NE KADAR? #128176 16 Mayıs 2024 dolar / euro bugün kaç TL? #128184 Bugün voleybol maçı var mı? 16 Mayıs kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? 19 Mayıs ile ilgili şiirler 2024! 1-2-3-4-5 kıtalık 19 Mayıs şiirleri uzun ve kısa! 19 Mayıs kısa sözler ve anlamlı mesajlar neler? HANDE BALADIN KİMDİR? Hande Baladın kaç yaşında, boyu kaç, nereli? Bütçe Kontrolü Nedir, Nasıl Yapılır? Bütçe yapılırken nelere dikkat edilmeli? AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR? Ayhan Bora Kaplan olayında son durum ne? Ne oldu, olay ne? 3 yıl atama olmayacak mı? 3 yıl memur alımı olmayacak mı? Kamuda tasarruf tedbirleri memur alımı durdu mu? Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title