Haberler

Gösterici: Aldığın Maaşı Hak Et, Polis: Sen Erkek Misin?

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde dün akşam PKK yandaşlarının yasadışı gösterileri sırasında, göstericiler ile polis arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde dün akşam PKK yandaşlarının yasadışı gösterileri sırasında, göstericiler ile polis arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Çatışma sırasında bir göstercinin gaz bombası atan polise, "Aldığın maaşı haket, neden isabet ettiremiyorsun?" diye bağırırken; zırhlı polis aracından da, "Ortaya çık, sen erkek misin?" diye karşılık verildi.

YİNE YOL KESİP KİMLİK KONTROLÜ YAPTILAR

Silvan İlçesi'nde dün akşam yasadışı gösteri düzenleyen PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi bir grup, Bağlar, Yenişehir, Feridun ve Mescit Mahallesi ile Diyarbakır Caddesi üzerinde barikat kurarak yoldan geçen araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Grubu dağıtmak üzere olay yerine gelen polis ekiplerine ve zırhlı araçlarına da ses bombası, havai fişek, molotof kokteyli ve taşlarla saldıran göstericilere, güvenlik güçleri de tazyikli su ve gaz bombalarıyla müdahale etti.

GÖZTERİCİ: ALDIĞIN MAAŞI HAK ET, NEDEN İSABET ETTİREMİYORSUN?"

Olaylar sırasında, polis göstericileri gaz bombası atarak dağıtmaya çalışırken, bir gösterici "İsabetli at, aldığın maaşı hak et. Neden isabet ettiremiyorsun?" diye bağırdı.

POLİS: ORTAYA ÇIK, SEN ERKEK MİSİN!

Akrep tabir edilen zırhlı aracın megafonundan da bir polisin, "Gelirsem oraya ben seni oynatırım. Ortaya çık, sen erkek misin?" diye karşılık verdiği duyuldu.

Diyarbakır'dan takviye ekiplerin de gelerek Silvan polisine destek verdiği olaylar sırasında, zaman zaman gerçek silah sesleri duyuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Yenişehir Silvan Güncel Haberler

500

Yorumlar (74)

ELAZIĞLI:

POLİSE BAK. ERKEK MİSN. . . DİYOR. . . KİMİN ERKEK OLDUĞUNU BÖLGEDEKİ HALK ÇOK İYİ BİLİYOR. . .

22
59
yanıtYanıtla
BİR SİLVANLI:

OLAYLARI KENDİM GÖRÜYORDUM POLİS ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İÇİN VATANDAŞLARI RAHATSIZ ETMEK İÇİN BİLEREK BALKONLARA GAZ BOMBASI ATIYOR ORTALIĞI KIZIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR.

11
69
yanıtYanıtla
26mobilWeb@haberler.com:

Özellikle isabet ettirmiyor lan ahmak. Sonra seni adam yerine koyup ceza verirler adama.

63
17
yanıtYanıtla
dobra Mobil-ANDROID:

etekli şerefsiz göstericiler.

34
22
yanıtYanıtla
Silvan...Mobil-ANDROID:

onlara Gure erkeklik etek giymektir yuzunu kapamaktir :-)

39
12
yanıtYanıtla
Ali duzgunMobil-IOS:

Bunlari tek tek avliyacan serefsizleri

33
17
yanıtYanıtla
inanılmazmobilWeb@haberler.com:

idam gelmesi lazım bu iş böyle olmaz iyice cılkını çıkardılar

42
7
yanıtYanıtla
ozgurMobil-ANDROID:

okuyup adam olun polis olmayın

13
35
yanıtYanıtla
hasan yılmaz:

adam çıplak haliyle ortada senni silahına, zırhlı aracına karşı erkeksen sende onun gibi silahsız zırhsız çık, asıl sana erkekmisin denmeli

12
35
yanıtYanıtla
It sürüsüMobil-IOS:

Erkeğin kim olduğunu dünya alem Yüzyıllardır biliyor. Bu Kürt sürüsü tek başına bir halt yapamaz kuzu gibi olur biraraya gelincede it sürüsü gibi olur. Ayır öndekini birtanesi kalmaz. Dağılın ulan insanlık dışılar.

31
15
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title