Haberler

Geniz Eti Ameliyatı Ölümle Sonuçlandı

Yozgat'ta Geniz Eti Teşhisiyle Özel Bir Hastanede, Ameliyat Bademcikleri Alınan 7 Yaşındaki Muhammet Erdem Er, Hayatını Kaybetti.

Yozgat'ta geniz eti teşhisiyle özel bir hastanede, ameliyat bademcikleri alınan 7 yaşındaki Muhammet Erdem Er, hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 14 Mart 2007 tarihinde özel bir hastanede geniz eti teşhisiyle ameliyata alınan Muhammet Erdem Er'in ameliyat sırasında bademcikleri de alındı. Ameliyat sonrası tetkik ve tedavileri yapılan Muhammet taburcu edildi. 27 Mart tarihinde tekrar rahatsızlanan ve ameliyat bölgesinde kanama olduğu tespit edilen Muhammet tekrar hastane acil servisine müracaat etti. Yapılan operasyonla kanaması durdurulan ve hastaneye yatırılan Muhammet 28 Mart tarihinde şiddetli bir kanama geçirerek tekrar operasyona alındı. Operasyon sırasında Muhammet'in duran kalbi şok cihazı ile yeniden çalıştırıldı. Daha sonra Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne gönderilen Muhammet, 2 Nisan tarihinde hayatını kaybetti. Hasta yakınları doktor ve hastane hakkında suç duyurusunda bulunurken, Muhammet Erdem Er'in cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Hasta yakınları bademcik ameliyatının kendileri bilgisi dışında yapıldığını ve doktor hatasından dolayı çocuklarının hayatını kaybettiğini iddia ederken, Hastane Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Murat Başer, ameliyatta doktor hatasının bulunmadığını belirterek, "Hastanemizde geniz eti şikayetiyle gelen Muhammet Erdem Er'in ameliyat sırasında bademciklerindeki hastalıktan dolayı bademcikleri de alınmıştır. Ameliyat başarılı geçmiş, ameliyat sonrası tetkik ve tedavileri yapılarak taburcu edilmiştir. Ancak hastanın, ikaz edilmesine rağmen kuru gıda yediği tespit edilmiştir" dedi.

Hastanın kuru gıda yemesinden dolayı kanamanın oluştuğunu ifade eden Başhekim Başer, "27 Mart tarihinde hasta acil olarak hastanemize gelmiş, gerekli operasyon yapılıp ameliyatlı bölge temizlenmiştir. 28 Mart'ta sabah yapılan kontrollerde iyi çıkmıştır. Ancak saat 09.00 sıralarında hasta şiddetli bir kanama geçirmiştir. Kanama sonrasında bir operasyon yapılarak kanama durdurulmuş ve Ankara Hacettepe Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Yapılan operasyon sırasında ameliyatlı bölgeden ekmek veya cips kırıntısı çıkarılmıştır" diye konuştu.

Yozgat Bozok İlköğretim Okulu Birinci Sınıf Öğrencisi Muhammet'in arkadaşları, Muhammet'in öldüğünü öğrenince gözyaşlarını tutamadı. Arkadaşları Muhammet'in sırasını çiçekle süsleyip, fotoğrafını yerleştirdi.

(ÖE-GS-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi? Real Madrid Bayern Münih ilk maç kaç kaç bitmişti? Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maç sonucu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title