Haberler

Zehirlenen Tarçın İsimli Köpek Öldü

Zehirlenen Tarçın isimli köpek öldüMUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kadın tarafından zehirlenen ve 3 gündür veterinerde detavi gören Tarçın isimli köpek öğlen saatlerinde öldü.

Zehirlenen Tarçın isimli köpek öldü

MUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kadın tarafından zehirlenen ve 3 gündür veterinerde detavi gören Tarçın isimli köpek öğlen saatlerinde öldü. Tarçın'ın sahibi Selim Turan köpeğinin öldüğünü duyunca gözyaşlarına boğuldu. Tarçın'ın eşi Kont ise sessizliği ise dikkatlerden kaçmadı.

Bodrum'da zehirli mamayı sokağa bırakarak köpeğin zehirlenerek ölmesine neden olan kadın güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Kimliği belirsiz kadının zehirli mamayı sokağa bıraktıktan sonra gülerek uzaklaşması ise dikkatlerden kaçmadı. Zehirli mamayı yiyen Golden kırması 6 yaşındaki Tarçın isimli köpek 3 gündür veterinerde tedavi görmeye başladı. Fare zehiri katılmış mamayı yiyen Tarçın bugün öğren saatlerinde öldü. Ölümünü duyan Köpeğin sahibi Selim Turan gözyaşlarını tutamadı. Dişi olduğu öğrenilen Tarçın'ın eşi Kont ise üzüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

Olay, Gümbet mahallesi Gediz sokakta iş yeri bulunan Selim Turan "Tarçın" isimli golden kırması köpeğini hareketsiz ve bitkin bir halde bulunca veterinere götürdü. Veteriner tarafından ilk müdahalesi yapılan köpeğin zehirlendiği ortaya çıktı. Hemen tedavi altına alınan Tarçın serum ve iğne verilerek müşade altına alındı. 3 gün boyunca veterinerde tedavi gören Tarçın bugün öğren saatlerinde öldü.

Köpeğinin nasıl zehirlendiğini öğrenmek için güvenlik kameralarını inceleyen Turan, bir kadının poşet içerisinde işyerinin önüne şüpheli hareketlerle mama bırakıp uzaklaştığını görünce şok oldu. Tarçın isimli köpeğinin ise sokağa bırakılan zehirli mamaları yediğini gören Turan, kamera kayıtlarıyla birlikte Bodrum Emniyet Müdürlüğüne giderek kadından şikayetçi oldu.

Serum verildikten sonra durumu iyiye giden Tarçın tedavi gördüğü veteriner kliniğinde yapılan tüm müdahalelere rağmen öldü. Tarçını tedavi eden Veteriner Hekim Yasin ince "Dün çok iyiye gidiyordu. 48 saati atlatmıştık. Sabah kan kusmaya başladı. Dışkısında kan tespit ettik. Fare zehiri tüm organlara yayılmış ve iç kanama geçirmeye başlamış. Bugün öğlen vakti de köpeği kaybetti" ifadelerini kullandı.

Köpeğin sahibi Selim Turan ise Tarçın isimli köpeğinin öldüğünü anlatarak "2 gündür çok iyiydi veterinerde tedavi altındaydı. Bugün öğren saatlerinde öldüğünü söylediler. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Emniyet güçlerine giderek durumu bildirdik ve şikayetçi olduk. Bu durumu hayvan hakların derneklerinde ve sosyal medyada paylaşarak bu kişinin kim olduğunu ve bunun gibi insanların deşifre olmasını istedik. Bu kadının bu toplumda yaşayamayacağını tüm sosyal medya hesaplarımızdan duyurduk.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Selim Turan Bodrum Muğla Genel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title