Haberler

Yemin Töreninde Duygusal Anlar

Yemin töreninde duygusal anlar Manisa'da 367/1 kısa dönem jandarma erler yemin etti Mehter Marşıyla başlayan program Jandarma Marşıyla sona erdiMANİSA - Manisa İl Jandarma Komutanlığında 367/1 kısa dönem erlerin yemin töreni gerçekleştirildi.

Yemin töreninde duygusal anlar

Manisa'da 367/1 kısa dönem jandarma erler yemin etti

Mehter Marşıyla başlayan program Jandarma Marşıyla sona erdi

MANİSA - Manisa İl Jandarma Komutanlığında 367/1 kısa dönem erlerin yemin töreni gerçekleştirildi. 65 kısa dönem erin yemin törenine aileleri büyük ilgi gösterirken, tören sonunda duygusal anlar yaşandı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde 367/1 kısa dönem 65 er düzenlenen yemin töreni ile ant içti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı tören öncesinde katılımcıları mehter marşlarıyla coşturdu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda 367/1 kısa dönem 65 er ant içti.

Kısa dönem erler adına yapılan temsili konuşma ve birliğe ilk katılan er Doğan Akkaya'nın yaş kütüğüne plaket çakmasıyla devam eden programda Temel eğitim sonunda atış, spor, eğitim ve bakım dallarında birinci olan erlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Konuşmasına töreni izlemeye gelen ailelere hitap ederek başlayan Manisa İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Hakan Eşitgen, "Kutsal vatan görevini ifa etmek için bizlere emanet ettiğiniz yiğit evlatlarınız temel askerlik eğitimini tamamlayarak jandarma teşkilatının bir mensubu olarak karşınızda sarsılmaz bir iradeyle dimdik durmaktadır." dedi.

Yemin eden erlere de seslenen Albay Eşitgen şunları söyledi: "Atatürkçü düşünce sistemi ışığında aklı ve bilimi rehber edinen, karşılıksız yurt sevgisiyle dolu, milli ahlakı ve mesleki değerlere bağlı, hukuka ve insan haklarına saygılı, halkla bütünleşen duyarlı birey olacağınıza olan inancım tamdır. Kahraman Mehmetçikler; görevinizi en iyi şekilde yapacağınızdan ve ettiğiniz yemine sadık kalacağınızdan hiç kimsenin şüphesi yoktur."

Albay Eşitgen'in konuşmasının ardından jandarma marşının seslendirilmesi ve tören geçişiyle program sona erdi. Programın ardından erler ve ailelerin buluşmasında duygu dolu anlar yaşandı.

Yemin törenine Manisa Vali Yardımcısı Mesut Eser, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa İl Jandarma Komutan Yardımcısı jandarma Albay Hakan Eşitgen, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, MESOB Başkanı Hasan Geriter ve erlerin aileleri katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Genel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title