Haberler

Vatan Şaşmaz'ın Cenazesi Gasilhaneden Alındı

Vatan Şaşmaz'ın cenazesi gasilhaneden alındıİSTANBUL - Beşiktaş'ta lüks bir otelde öldürülen Vatan Şaşmaz'ın cenazesi gasilhaneden alınarak namazının kılınacağı camiye götürüldü.

Vatan Şaşmaz'ın cenazesi gasilhaneden alındı

İSTANBUL - Beşiktaş'ta lüks bir otelde öldürülen Vatan Şaşmaz'ın cenazesi gasilhaneden alınarak namazının kılınacağı camiye götürüldü.

Beşiktaş'ta 5 yıldızlı bir otelde vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, bugün öğlen namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı'na defnedilecek. Şaşmaz'ın Karacaahmet Gasilhaesi'nde tutulan cenazesi saat 12.00 sıralarında yakınları tarafından cenaze aracı ile alındı. Şaşmaz'ın cenazesi namazın kılınacağı Güzeltepe Birlik Camisine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Vatan Şaşmaz Beşiktaş Genel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title