Haberler

Vali Altıparmak: "Başsavcının Ölümünde Binde Bir Değil, Milyonda Bir İhtimal Dahi Olsa, Acaba Bir...

Vali Altıparmak: "Başsavcının ölümünde binde bir değil, milyonda bir ihtimal dahi olsa, acaba bir suikast olabilir mi?

Vali Altıparmak: "Başsavcının ölümünde binde bir değil, milyonda bir ihtimal dahi olsa, acaba bir suikast olabilir mi? Sonuna kadar araştıracağız"

DENİZLİ - Denizli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, "Binde bir değil, milyonda bir ihtimal dahi olsa, acaba bir suikast olabilir mi? Sonuna kadar araştıracağız" dedi.

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde trafik kazasında hayatını kaybeden Başsavcı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli'nin soruşturması hakkında konuştu.

Vali Altıparmak, "Kent trafik birliği olarak emniyet, jandarma, karayolları ve büyükşehir belediyesinin olduğu bir çalışma grubumuz var. o çalışma grubu toplantıdan önce, kazaların yoğun yaşandığı her bir noktayı göbeği, trafik ışıkları tespit ediyorlar, ona göre önerilerini hazırlıyorlar. Eğer tek yön yapabiliyorsa tek yön, eğer farklı bir düzenleme yapılacaksa onları tartışıyoruz. Bugün de yine toplantımız vardı, inşallah en kısa zamanda yine toplantı yapacağız. Trafik kazalarının yaşandığı yerleri daha önce masaya yatırmıştık, tekrar yatıracağız. Ama Türkiye'nin istatistiklerine bakıldığı zaman Mayıs ayı en çok kazanın yaşandığı aylardır. Bu nerden kaynaklanıyor bilmiyoruz. Şu an malum Sayın Başsavcımızın şehadet olayı nedeniyle kamyonlarla ilgili sorunları masaya yatırmıştık. Orada kamyonlar, otobüsler, özellikle büyük araçların trafik kurallarına dikkat edilmesi hususunda, tedbirleri biraz daha yoğunlaştırdık. Ama sadece emniyet tedbirleri değil de, eğitim faaliyetleri de, fiziki alt yapı tedbirlere de bakıyoruz. Çok boyutlu olarak çalışıyoruz" diye konuştu.

Başsavcının kendisiyle bir dost olduğunu belirten Altıparmak, "Birkaç gün önce birlikteydik. Bizim için özel bir arkadaştı. Başsavcı olması dolayısıyla bir dosttu, bir sırdaştır, bir arkadaştı, bir dert ortağımızdı. Türkiye ile ilgili olarak, milletimiz ile ilgili olarak, devletimiz ile ilgili olarak neler yapılması lazım. Bunlarla ilgili tartışıp, konuşup, neler yapılması lazım, bunları paylaşıyorduk. İyi bir dosttu. Acı bir olay, binde bir değil, milyonda bir ihtimal dahi olsa, acaba bir suikast olabilir mi, bunu sonuna kadar araştıracağımızı herkesin bilmesi lazım. Hakikaten bu manada savcılarımızın koordinasyonunda, emniyetimizin teknik birimleriyle, akademisyenlerimizin desteğiyle yürüyor ama detay konusunda bir şey söylemem doğru değil. Üniversiteden destek alıyoruz. Dedim ya eğer binde bir değil, milyonda bir ihtimal dahi olsa, sonuna kadar gidilecek. Ortada bırakma gibi bir şansımız yok" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Ahmet Altıparmak Mustafa Alper Denizli Genel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title