Haberler

Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybeden Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Candaş, Anıldı

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Candaş, anıldı Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü: "Bizler, Cemil'in davasını en yakın takipçileriyiz"İSTANBUL - Belediye binasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şişli Belediyesi İmardan...

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Candaş, anıldı

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü : "Bizler, Cemil'in davasını en yakın takipçileriyiz"

İSTANBUL - Belediye binasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şişli Belediyesi İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş, ölümünün 1'inci yıl dönümünde mesai arkadaşları tarafından anıldı.

Geçtiğimiz yıl silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Şişli Belediyesi İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş, ölüm yıl dönümünde anıldı. Belediye önünde düzenlenen programa Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün yanı sıra mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı. Belediye binasına merhum Candaş'ın fotoğrafının olduğu pankartın asıldığı görüldü.

Anma programında konuşan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, "Bugün yardımcım, arkadaşım, yoldaşım Cemil Candaş'ın katledilişinin 1'inci yıl dönümü için bir aradayız. 1 yıl önce yaşadığımız acı, öfke ve üzüntü hala ilk günkü gibi taze. Temiz belediyecilikten memnun olmayan, kasasını haksız kazançla, halkın parasıyla dolduran rant çeteleri kirli düzenin bitmesi için çabalayan Cemil'i katletti. Cemil sadece Şişli için değil; yaşamın her alanında doğrunun, adaletin, dürüstlüğün yanında yer aldı. Her zaman inandığı değerler için mücadelede en önde oldu. Böyle olduğu için de her zaman hepimizin sevgisini, saygısını kazandı" dedi.

"Onu hayattan ve ailesinden koparanlar adaletin karşısındalar"

Suçluların en ağır cezayı alması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Başkan İnönü, "Bugün onu katledenler, hayattan ve ailesinden koparanlar adaletin karşısındalar. Tetiği çekenler ve tespit edilebilen azmettiriciler tutuklandılar. Bizler Cemil'in davasını en yakın takipçileriyiz. Tetiği çeken, çektiren, perde arkasında olan herkesin gereken en ağır cezayı alması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Hayri İnönü Şişli Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title