Haberler

Okul Harçlığını, Dondurucu Soğukta Gitar Çalarak Çıkartıyor

Okul harçlığını, dondurucu soğukta gitar çalarak çıkartıyor Sivas'ta 16 yaşındaki lise öğrencisi okul harçlığını çıkartmak için, dondurucu soğuğa aldırış etmeden kaldırımlarda gitar çalıyor.

Okul harçlığını, dondurucu soğukta gitar çalarak çıkartıyor

Sivas'ta 16 yaşındaki lise öğrencisi okul harçlığını çıkartmak için, dondurucu soğuğa aldırış etmeden kaldırımlarda gitar çalıyor.

SİVAS - Sivas'ta 16 yaşındaki lise öğrencisi okul harçlığını çıkartmak için, dondurucu soğuğa aldırış etmeden kaldırımlarda gitar çalıyor.

Sivas'ta 16 yaşında ki lise öğrencisi Tufan Şenyurt, aile bütçesine katkı sağlamak ve okul harçlığını çıkartmak için, dondurucu soğuğa aldırış etmeden kaldırımlarda gitar çalıyor. Yeteneğini gelire dönüştüren genç, sıfırın altında ki hava sıcaklığında günde yaklaşık 2 saat gitar çalıp, günlük ortalama 40-50 TL para kazanıyor.

Barış Akarsu hayranlığı ile başladı.

Şenyurt iki aydır bu yolla gelir elde ettiğini belirtip, "Kimseye yük olmadan, kimseye muhtaç olmadan harçlığımı çıkartıyorum. Hava eksi beşte olsa eksi 10 da olsa çalıp harçlığımı çıkartıyorum. Lise ikinci sınıf öğrencisiyim. Kazandığım para okul harçlığına gidiyor. Genelde bana fazla para kalmıyor. Amatör sayılırım, son bir yıldır gitar çalıyorum. Aslında hiç aklımda yoktu gitar çalmak. Benim biraz Barış Akarsu hayranlığım var. O gitar Ondan gördüm o çalıyordu. Aldım öyle çalmaya başladım. Bu işi 2-3 aydır paraya çeviriyorum. Baktım insanlar dışarıda çalıyor, benimde bir eksiğim yok çalabilirim dedim. Genelde insanlar sesin güzel yarışmalara katıl diyorlar " dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Barış Akarsu Şenyurt Sivas Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title