Haberler

Kadın Girişimcinin Açtığı Modaevine Siyasilerden Destek

- Kadın girişimcinin açtığı Modaevine siyasilerden destek AK Parti Milletvekili Ekrem Erdem: " Cumhurbaşkanımızı partimize katılacağı için mutluyuz.

- Kadın girişimcinin açtığı Modaevine siyasilerden destek

Ak Parti Milletvekili Ekrem Erdem : " Cumhurbaşkanımızı partimize katılacağı için mutluyuz."

İSTANBUL - Üsküdar'da bir kadın girişimcinin hizmete soktuğu modaevinin açılışında konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaletli yönetiminin partiye güç katacağını ifade ederek, "Demokrasimiz açısından da önemli bir gelişme olduğunu düşünüyorum.Cumhurbaşkanımız partimize katılacağı için mutluyuz" dedi.

Dilek Birgen'in sahipliğinde Özgül Özbek, Seda Vural ve Gülsüm Elkhatroushi ve Magic From koleksiyonun tanıtıldığı mağaza kapılarını dün resmi açılışlakapılarını açtı.Açılışa Ak Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, eşi Dursune Ekrem, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, MÜSİAD Pakistan Şube Başkanı Abdülkadir Turan ve Seda Vural katıldı. Özgül Özbek ile eşi Suat Özbek birlikte misafirleri kapıda karşıladı. Katılımcılar açılış kurdelasını hep birlikte kesti. Açılışın ardından basın mensuplarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'ye üyeliğiyle ilgili basın mensuplarının sorusuna, " "İnşallah, Cumhurbaşkanımız kurmuş olduğu partiye üye olarak dönmüş olacak. Demokrasimiz açısından da önemli bir gelişme olduğunu düşünüyorum. Gerçekten adil olduğuna ve uygulamalarında partizanlık yapmadığına toplumun tamamı şahit. Tekrar aramızda olmasını partimiz adına onur verici, sevindirici buluyorum. Ben aracılığınızla, tekrar Cumhurbaşkanımıza aramızda olacağı, partimize katılacağı, beraber olacağımız için mutlu olacağımızı ifade ediyor, hoşgeldiniz diyorum" diye konuştu.

(HC-EY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Recep Tayyip Erdoğan Ekrem Erdem Suat Özbek AK Parti Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title