Haberler

Fırtınada Hasar Gören Koşuyolu Parkı Yeniden Yeşillendi

- Fırtınada hasar gören Koşuyolu Parkı yeniden yeşillendi Fırtınada devrilen ağaçların yerine yeni ağaçlar dikildiİSTANBUL - Geçtiğimiz aylarda yaşanan şiddetli fırtına nedeniyle Koşuyolu Parkı'nda çok sayıda ağaç devrilmişti.

- Fırtınada hasar gören Koşuyolu Parkı yeniden yeşillendi

Fırtınada devrilen ağaçların yerine yeni ağaçlar dikildi

İSTANBUL - Geçtiğimiz aylarda yaşanan şiddetli fırtına nedeniyle Koşuyolu Parkı'nda çok sayıda ağaç devrilmişti. Kadıköy Belediyesi devrilen ağaçların yerine yeni ağaçlar dikerek parkı yeniden yeşillendirdi.

Geçtiğimiz aylarda yaşanan şiddetli fırtına Kadıköy Koşuyolu Parkı'nda çok sayıda ağacın devrilmesine sebep olmuştu. Fırtına sonrası havadan çekilen görüntülerle parktaki hasar gözler önüne serilmişti. Kadıköy Belediyesi devrilen ağaçların yerine, 75 adet çınar ve ıhlamur ağacı dikti. Koşuyolu Parkı'ndaki ağaç dikimine Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'nun yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Ağaç dikimine katılan kadın ve çocuklar "çorbada bizimde tuzumuz olsun" diyerek ellerine kürekleri alıp ağaç köklerine toprak atarak ağaçları toprakla buluşturdu.

"Yıkılan ağaçlarımızın iki misli ağaç dikiyoruz"

Olumsuz hava şartları ve sürekli olarak değişmekte olan iklim değişikliğine değinen Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, "Yaşanan dolu ve kasırga felaketinden sonra burada çok sayıda ağacımız kırıldı. Bunların yerine iki misli daha güzel ağaçlar diktik. Bu kentin parklar ve spor alanlarıyla anılmasını istiyoruz. Kentler insanların yaşayabilecekleri mutlu alanlara dönüşsün. Biz Kadıköy Belediyesi olarak bunlara dikkat ediyoruz, ağaçlarımızı dikmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

"Parkımız yeniden yeşillenecek"

Yaşanan fırtına sebebiyle yıkılan ağaçlara çok üzüldüğünü ifade eden Serpil Kemiksizoğlu ise, "Buradaki Çok güzel bir park yarısı yeşilliksiz ağaçsız kaldı dedim ama sağ olsun Belediye Başkanımızda bunu düşünmüş şimdi yeniden yeşillenecek. Herkes adına çok mutluyum. Çorbada benimde tuzum olsun dedim iki üç kürek toprakta ben atayım dedim, çok güzel oldu" ifadelerini kullandı.

"Yeşil olan beldemizi daha da yeşillendirmeye geldik"

Yeşilliğin içinde kendini huzurlu hissettiğini ifade eden Beyhan Döğer ise, "Belediyemiz sağ olsun isteklerimize karşılık verdi, bizde ağaçlarımızı dikmeye geldik. Yeşil olan beldemizi biraz daha yeşillendirelim dedik. Korumuzda var burası da var, çocuklarımızla bizim nefes aldığımız çocuklarımızı büyüttüğümüz bir yer burası. İnşallah yeşiller böyle çoğalarak devam eder. Ağaçları öldürmeyelim, kesmeyelim, ağaçları büyütelim. Çocuklarımız ve geleceğimiz için onlara ihtiyacımız var. Burada oturup iki dakika nefes almak kendini ormanda hissetmek, geçen arabaların sesini duymamak çok güzel" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kadıköy Belediyesi Aykurt Nuhoğlu Koşuyolu Genel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title