Haberler

Eyüpsultan'daki piknik alanındaki çöpler temizlendi

Güncelleme:

Eyüpsultan'daki piknik alanındaki çöpler temizlendi Başkan Deniz Köken, Kurt Kemeri'ni gençlerle temizledi Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve Eyüpsultanlı gençler, Çevre Koruma Haftası kapsamında piknik alanında çevreye atılan çöpleri toplayarak temizlik yaptı.

Eyüpsultan'daki piknik alanındaki çöpler temizlendi

Başkan Deniz Köken, Kurt Kemeri'ni gençlerle temizledi

İSTANBUL - Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve Eyüpsultanlı gençler, Çevre Koruma Haftası kapsamında piknik alanında çevreye atılan çöpleri toplayarak temizlik yaptı.

Eyüpsultan Belediyesi, Çevre Koruma Haftası kapsamında çevre duyarlılığını sağlamak ve farkındalık oluşturmak adına Kurt Kemeri Piknik alanında özel bir etkinlik düzenledi. Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in de katıldığı etkinlikte Eyüpsultanlı gençler piknik alanında çevreye atılan çöpleri toplayarak temizlik yaptı. "Temiz bir gelecek için birlikte ilerliyoruz" sloganıyla düzenlenen etkinlikte Başkan Deniz Köken'de eline torba alarak çevre gönüllüsü yüzlerce gençle birlikte çöp topladı.

"Senede bir hafta kutlayarak çevre bilinci oluşturamazsınız"

Bu tarz etkinliklerin farkındalık oluşturmak adına her hafta yapılması gerektiğini vurgulayan Başkan Deniz Köken, şu açıklamalarda bulundu: "Bu etkinliği aslında piknik yapanların geride nasıl bir ortam bıraktıklarını göstermek adına haftasonu yapmalıydık. Arkadaşlar biz bu çevreyi bizden öncekilerden emanet aldık, bizden sonrakilere de teslim edeceğiz, bizim kendi mülkümüz değil. Soluduğumuz havada herkesin payı var, kim kirletiyorsa başkasına zarar veriyor demektir; biz bunun farkında değiliz. Birisine haksızlık yapmanız için illa onun malını çalıyor olmanız gerekmez, onun soluduğu havaya zarar vererek kul hakkına girmiş oluyorsunuz. Sene de sadece bir hafta kutlayarak çevre bilinci oluşturamazsınız. Biz 365 günde Anneler Günü, Orman Haftası, Engelli haftası kutluyoruz ama bir günde her şey bitiyor. Öyle bir şey yok. Biz bir gün mü nefes alıyoruz. Çevre de öyle bir şey işte, günde kaç milyon nefes alıyorsak, çevrede o kadar nefes alıyor. Ama alabileceğimiz ortamı da temiz bırakmamız lazım. O yüzden ben bu etkinliğe ehemmiyet veriyorum ve gençlerin bu işteki hassasiyetlerini de görebiliyorum. Onun için gençlere teşekkür ediyoruz. İnşallah onlarla birlikte bundan sonraki süreçte daha iyi şeyler yapacağız."

Etkinlik sonrası teke tek topladıkları çöp torbalarını bir araya getirerek Başkan Deniz Köken'le hatıra fotoğrafı çektiren gençler, tesislerde kendilerine verilen ikramlarla soluklanıp güzel havanın keyfini çıkardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Eyüpsultan Belediyesi çevre koruma haftası Deniz Köken Genel Haberler

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Bakmadan Geçme

Hatayspor'a Davide Ancelotti mi geliyor? Volkan Demirel sonrası Hatayspor'da Ancelotti esintisi! Kadınlara regl izni mi geldi? Hangi belediye, regl izni getirdi, olay ne? Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba Instagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? ASFALT MI ERİDİ? Hangi ilde sıcaklık nedeniyle asfalt eridi, kaç derece? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! ZAHİDE YETİŞ programında ne oldu? CANLI YAYINDA baba kızını mı dövdü, olay ne? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Yeşil Yol filmi konusu ne, oyuncuları kim? Yeşil Yol ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı kim oldu? TBB Başkanı kim seçildi? 6 Haziran Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Haziran burç yorumları nedir? Türkiye meteorolojik afet yaşayacak! Türkiye'de hava sıcaklığı ne olacak? Uzmanlar ne diyor? Uzmanlar uyarıyor! Bu yaz sıcaklık yakıp kavuracak: Türkiye'de meteorolojik afet mi yaşanacak?
Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title