Haberler

En tatlı yarışma...2 dakika içinde içinde 2 kilo bal yedi

Güncelleme:

En tatlı yarışma...2 dakika içinde içinde 2 kilo bal yedi Antalya'da 'Bal Yeme Yarışması' düzenlendiANTALYA - Antalya'nın Finike ilçesinde düzenlenen 4'üncü Bal Festivali'nde Mehmet Kaya 2 kilogram balı 2 dakika içinde yiyerek birinci oldu.

En tatlı yarışma...2 dakika içinde içinde 2 kilo bal yedi

Antalya'da 'Bal Yeme Yarışması' düzenlendi

ANTALYA - Antalya'nın Finike ilçesinde düzenlenen 4'üncü Bal Festivali'nde Mehmet Kaya 2 kilogram balı 2 dakika içinde yiyerek birinci oldu. Bir yarışmacı da "bal yeyip baldan usanmak" deyimini akıllara getirdi ve daha fazla devam edemeyerek pes etti.

Antalya Finike Belediyesi, Ernez Mahalle Muhtarlığı, Ernez Bal Üreticileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle "Bal Gibi Festival" sloganıyla 4'üncü Bal Festivali düzenlendi. Geleneksel hale gelen festivalde bu yıl da renkli görüntüler ortaya çıktı. Festivale Finike Kaymakamı Ergün Baysal, Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu, muhtarlar, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bölge sakinleri ve bal üreticileri katıldı. Festivalin açılış konuşmasını yapan Kaymakam Baysal, "Gelenek ve göreneğimizi en iyi şekilde devam ettiriyorsunuz. Ernez önemli bir yerimiz. Umarım bu gelenek 4 yıl değil uzun yıllar sürer" ifadelerinde bulundu.

Belediye Başkanı Geyikçi ise, "Belediye olarak mahallelerimize her türlü desteği sağlayacağız. Bir olalım, kavgacı olmayalım" mesajını verdi. Ernez Muhtarı Abdurrahman Fırtına da, "Ernez'imizin bu geleneğini devam ettireceğiz. Bal köyümüzün vazgeçilmezidir, desteklerinize ihtiyacımız var" dedi.

Festival kapsamında Bal Yeme Yarışması düzenlendi. 2'si kadın 9 yarışmacının yer aldığı yarışmada Mehmet Kaya 2 kilogram balı en kısa sürede yiyerek birinci oldu. Yarışmanın ikincisi Ayhan Azak, üçüncüsü de Ali Atakan oldu. Bir yarışmacı da "bal yeyip baldan usanmak" deyimini akıllara getirdi ve daha fazla devam edemeyerek pes etti. Muhtar Fırtına, ilk üçe giren yarışmacıya yarım altın, Ziraat Odası da çeyrek altın verdi.,

Festivalde "En İyi Bal Üreticisi" kategorisinde ise birincilik Alim Tozlu'ya gitti. Mustafa Vural ikinci, Nuriye Aydemir ise üçüncü seçildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mehmet Kaya 2 Antalya Finike Genel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title