Haberler

En şanslı müşteri helikopter ile 1.5 saat boyunca Gaziantep turu attı

Güncelleme:

En şanslı müşteri helikopter ile 1.5 saat boyunca Gaziantep turu attı Helikopter turu kazanan şanslı çift, 5.

En şanslı müşteri helikopter ile 1.5 saat boyunca Gaziantep turu attı

Helikopter turu kazanan şanslı çift, 5. Evlilik yıl dönümünü ise havada pasta keserek kutladı

GAZİANTEP - Gaziantep'te bir alışveriş merkezi, bilinen bilgisayar, bisiklet, motosiklet, otomobil gibi hediye kampanyalarının aksine helikopter kampanyası düzenlendi. Evlilik yıl dönümünü olan şanslı çift ise bu özel gününü yaşadıkları gastronomi kentini helikopter ile turlayarak kutladı.

Geçtiğimiz yıl ana giriş kapısına 1978 model yolcu vagonunu taşıyarak nostaljik mağazada alışveriş deneyimi sunan Forum Gaziantep Alışveriş Merkezi'nin önüne bu kez helikopter indirildi. Alışveriş yapan bir şanslı müşteri ve ailesi, yaşadıkları gastronomi kenti Gaziantep'i helikopterle turladı.

Ayakları yerden kesildi

Tamamlanan hazırlıkların ardından alışveriş merkezinin ana giriş kapısı önüne inen helikopter, alışveriş merkezinin şanslı müşterilerinden Mustafa Kamil Bilgin, eşi Burcu Bozkurt Bilgin ve 4 yaşındaki çocuğu Mustafa Poyraz Bilgin'i alarak tekrar havalandı. Yaptıkları alışverişin gerçek anlamda ayaklarını yerden kestiğini belirten Bilgin ailesi, uçuş gününün evlilik yıl dönümüne denk gelmesinin mutluluğunu da yaşadıklarını ifade etti.

Evlilik yıl dönümü havada kutladılar

Evliliklerin 5. yıl dönümünü helikopter içerisinde kesilen pasta ile kutlayan Mustafa kamil Bilgin ve eyi Burcu Bozkurt Bilgin, ilk kez helikoptere binme ve havada evlilik yıl dönümünü kutlamanın heyecanını yaşadıklarını kaydetti. Bilgin çifti, "Bizim için önceki yıllara göre daha da özel bir anlam eden evliliğimizin 5. yıl dönümünü, unutamayacağımız bir şekilde gökyüzünde kutladık. Hayatımızda ilk defa helikoptere binmenin heyecanını yaşadık. Bizim için asla unutamayacağımız bir deneyim oldu. Gökyüzünden Gaziantep'i izlemek son derece heyecan verici. Özellikle 4 yaşındaki oğlumuz Mustafa Poyraz ile, bu anı yaşamak bir anne baba olarak bizleri çok mutlu etti. Forum Gaziantep alışveriş merkezine düzenledikleri bu kampanya nedeniyle çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Alışveriş merkezi Müdürü Ahmet Çakmak, çiftin evlilik yıl dönümünün uçuş gününe denk gelmesinin kendileri için de sürpriz olduğunu belirterek, "Şanslı çiftimizin evlilik yıl dönümünü olması, bizim de heyecanımızı katladı. Bizim için çok güzel bir sürpriz oldu. Hem Forum Gaziantep ailesi hem de Bilgin ailesi, çifte heyecan yaşadı. Bu özel güzel günde böyle bir deneyime ev sahipliği yapmamızın sevinci daha büyük oldu. Bu yılı unutamayacaklarını düşündüğümüz çiftimize bir ömür boyu mutluluk ve huzur diliyoruz" şeklinde konuştu.

Müşterilere her yıl farklı deneyim sunuluyor

AVM Müdürü Ahmet Çakmak her yıl müşterilerine farklı deneyim ve fırsatlar sunan proje yada kampanyalar düzenlemeye çalıştıklarını söyledi. Geçen yılki 40 tonluk 1978 model yolcu vagonunda nostaljik bir alış veriş imkanı sunulduğu projenin 2019 yılında Londra'da "ICSC Solal Marketing Awards" Platformu ödülü aldığını da hatırlatan Çakmak, "Forum Gaziantep yönetimi olarak, ziyaretçilerimize yeni deneyimler ve fırsatlar sunmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Geçen yıl nostaljik alış veriş imkanı sunduğumuz vagon mağaza projesinin de İngiltere'den ödül alması bizleri daha da motive etti. Hızla değişen piyasa koşullarına bağlı olarak, yeni ve farklı olmayan hiçbir pazarlama aktivitesinin insanlar tarafından farkındalık uyandırmadığı bilinciyle bu projemizi hayata geçirdik. Proje kapsamında, alışveriş yapan ziyaretçilerimize havadan Gaziantep turu hediye etmeyi planladık ve kiraladığımız helikopter alışveriş merkezimizin ana giriş meydanına iniş yaparak, ailelere 1,5 saat boyunca Gaziantep'i gezdirdi" diye konuştu.

Helikopterin AVM binasının önüne inişi ise, binlerce müşteri ve mağaza çalışanının ilgisiyle karşılaştı. Şanslı çiftin heyecanına ortak olan insanlar, yakından helikopter görmenin de mutluluğunu yaşadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Helikopter Gaziantep Genel Haberler

34 yıl sonra yeni dönem! Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği yürürlüğe girdi, yetki artık Cumhurbaşkanı'nda

34 yıl sonra yeni dönem! Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği yürürlüğe girdi, yetki artık Cumhurbaşkanı'nda

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası final maçı saat kaçta, hangi kanalda? 22 MAYIS 2024 TV YAYIN AKIŞI | Bu akşam TV'de ne var? Hangi diziler yayınlanacak? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV 22 Mayıs hangi burç? 22 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 22 Mayıs tarihi hangi burç olur? İran'da seçimler ne zaman 2024? İran'da seçimler nasıl olur? GELİNİM MUTFAKTA 22 MAYIS 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 22 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şaban Ataş'ın katilleri tutuklandı! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 22 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 22 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hakim ve Savcılar ATAMA kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (22 Mayıs) kararları neler? Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
CHP'li Bozbey belediyeye akraba atamalarını savundu: Arkadaşlarımızın tümü liyakatlı

CHP'li Bozbey belediyeye akraba atamalarını savundu: Arkadaşlarımızın tümü liyakatlı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title