Haberler

Edirne'de Yeni Yıl Coşkuyla Karşılandı

Edirne'de yeni yıl coşkuyla karşılandıEDİRNE - Edirne'de kentin iki farklı noktasında düzenlenen 2019 Yılbaşı Konserleri'nde soğuğa aldırış etmeyen vatandaşlar, yeni yılı coşkuyla karşıladı.

Edirne'de yeni yıl coşkuyla karşılandı

EDİRNE - Edirne'de kentin iki farklı noktasında düzenlenen 2019 Yılbaşı Konserleri'nde soğuğa aldırış etmeyen vatandaşlar, yeni yılı coşkuyla karşıladı.

Edirne Saraçlar Caddesi'nde kurulan konser alanında, soğuk havaya aldırış etmeyen vatandaşlar, yeni yılı coşkuyla karşıladı. Edirne Belediyesi tarafından kentin iki farklı noktasında düzenlenen yeni yıl konserleri, 2019 öncesi sayılan geri sayımın ardından havai fişek gösterisi ile son buldu.

Edirne'nin trafiği kapalı caddesi olan Saraçlar'da Onur Kurt ve Orkestrası ile Ar Müzik Orkestrası sahne alırken, Barış Parkı Suni Gölet'te ise Şahin Cevizli ve Orkestrası ile Simay Keser ve Orkestrası sahne aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Genel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title