Haberler

Çorlu'da fener alayı ve Ziynet Sali konseri

Güncelleme:

Çorlu'da fener alayı ve Ziynet Sali konseriTEKİRDAĞ - 29 Ekim Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 96. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Çorlu'da önce fener alayı ardından da ünlü sanatçı Ziynet Sali'nin sahne aldığı Cumhuriyet Konseri düzenlendi.

Çorlu'da fener alayı ve Ziynet Sali konseri

TEKİRDAĞ - 29 Ekim Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 96. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Çorlu'da önce fener alayı ardından da ünlü sanatçı Ziynet Sali'nin sahne aldığı Cumhuriyet Konseri düzenlendi.

Çorlu Şehitliği yanındaki alanda toplanan yaklaşık 3 bin kişi ellerindeki meşaleler ve Türk bayrakları ile Omurtak Caddesi boyunca yürüdü. Dev bir Atatürk portresi ile Türk bayrağının da açıldığı fener alayına katılanlara Trakya Motosiklet Kulübü üyeleri de motorları ile eşlik etti. Güzergah boyunca bazı vatandaşlar da kaldırımlarda ve evlerinin pencerelerinden kortejde bulunanlara alkışlarla destek verdi. Fener alayına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş ile siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Fener alayına katılanların Çorlu Cumhuriyet Meydanı'na ulaşmasının ardından ise Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından tertiplenen Cumhuriyet konseri gerçekleştirildi. Konserde sahne alan ünlü sanatçı Ziynet Sali sahneye 10. yıl marşı eşliğinde çıktı. Sevilen şarkılarını alanı dolduran binlerce hayranı ile birlikte seslendiren sanatçı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile birlikte İzmir Marşı'nı söyledi.

Ünlü sanatçı Ziynet Sali'ye Çorlu halkı adına çiçek vermek üzere sahneye gelen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt burada yaptığı konuşmada, "Cumhuriyet devrimi bir mucizedir. İşte bu yüzden barışın ve huzurun gölgesinde büyüyen ve dev bir çınar olan Cumhuriyetimiz ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği en kıymetli hazinemizdir. Bugün burada olmamız vesile olanlara karşı onları mahcup etmemek adına çok önemli bir sorumluluğumuz daha var. Ne diyordu Gazi Mustafa Kemal Atatürk hiçbir şeye muhtaç değiliz. Yalnız bir tek şeye ihtiyacımız vardır çalışkan olmak" dedi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü sanatçı Ziynet Sali sevilen şarkılarını Çorlulular için seslendirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ziynet Sali Tekirdağ Çorlu Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title