Haberler

Çayda Çıra Film Festivali Açılış Galası Yapıldı

Çayda Çıra Film Festivali Açılış Galası Yapıldı Yeşilçam'ın Ünlü Oyuncusu Perihan Savaş sigarayı bıraktığını açıkladıELAZIĞ - Elazığ'da 9'uncusu düzenlenen Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali'nin açılış galası ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı.

Çayda Çıra Film Festivali Açılış Galası Yapıldı

Yeşilçam'ın Ünlü Oyuncusu Perihan Savaş sigarayı bıraktığını açıkladı

ELAZIĞ - Elazığ'da 9'uncusu düzenlenen Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali'nin açılış galası ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı.

Elazığ Kültür ve Sanat Derneği tarafından organize edilen 10.Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali'nin açılış galası bir otelde gerçekleşti. Program, festivale katılan ünlü oyucuların hayat hikayelerini anlatan sinevizyon gösterisi ile başladı.

2008 yılından itibaren Çayda Çıra Film Festivaline start verdiklerini belirten Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Serdar Kara, " 10. yılımıza gelene kadar çok engebeli yollar aştık. Uluslararası Çayda Çıra Film Festivalinin ilk 5 yılında uluslar arası konuklarımızı ağırlayamadık. 5. yılımızdan itibaren ilimiz ciddi bir kültürel hibe kazandı" dedi.

Nuri Alço, "Elazığ Turizme aşık bir şehir"

Elazığ'ın sanat ve kültür şehri olduğunu aktaran ünlü oyuncu Nuri Alço,"Bugün kültür şehri olan Elazığ'ı gezdik. Harput Kalesini gittik. Daha sonra Elazığ'ın cezaevine gittik. Pırıl pırıl ve tertemiz bir cezaevi var. Cezaevinde çok güzel sohbetler ettik. Elazığ turizme aşık bir şehir" diye kaydetti.

Perihan Şavaş, "Sigara alışkanlığımı bıraktım"

Uzun bir süre sonra Elazığ'a geldiğini aktaran ünlü oyuncu Perihan Savaş, " Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali'ni hazırlayan Serdar Kara bana bindallı giydirmeye çalıştı. Ben ona 38 ile 40 arası beden giyiniyorum dedim. Oda bana 34 beden bindallı getirmiş. Benim kötü bir alışkanlığım vardı, ben onu bıraktım. Sigara alışkanlığımı bıraktım. Sigara içenlere de son derece sigarayı bırakmalarını tavsiye ediyorum. Sigarayı bırakınca 6 kilo aldım. Sağlık çok önemli" şeklinde konuştu.

"Bazıları Yeşilçam deyince ağzını, burnunu büküyor"

Yeşilçam'da oynamaktan her zaman onur duyduğunu vurgulayan Savaş, "Bazıları Yeşilçam deyince ağzını burnunu büküyor. Bazı Yeşilçam'dan gelmeyen insanlar, prodüktör olup Yeşilçam ile çalışmam diyor. Onları şiddetle kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Nuri Alço, Perihan Savaş, Fatih Doğan, Emin Olcay ile birlikte birçok ünlü oyuncunun katıldığı gala gecesi onur ödüllerinin verilmesi ve protokol konuşmaları ile sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Perihan Savaş Serdar Kara Nuri Alço Elazığ Genel Haberler

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

Bakmadan Geçme

''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? GAMZE ÖZÇELİK KİMLE EVLENDİ? Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kim, nereli, kaç yaşında? LGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN? #9997 2024 LGS sonuçları açıklandı mı, tarih belli oldu mu? MEB SONUÇ SORGULAMA! BOMBA TRANSFER! Anderson TALİSCA, Fenerbahçe'ye mi geliyor? #9917 SURVİVOR YUNUS EMRE ELENDİ Mİ? Survivor All Star 2024 dün akşam (9 Haziran) kim elendi?
Aziz Yıldırım, elini havaya kaldırmak isteyen Ali Koç'a izin vermedi

Aziz Yıldırım, elini havaya kaldırmak isteyen Ali Koç'a izin vermedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title